Descriere - Acest sos de soia este obtinut din ingrediente naturale printr-un proces traditional de fabricare.
- Maturarea produsului dureaza peste un an si jumatate si se realizeaza in butoaie din lemn de cedru.
- Sosul de soia Shoyu este perfect pentru cele mai diverse preparate culinare.
Proprietati - Cu ferment koji.
- Contine sare de mare.
- Produs vegan.
- Contine grau.
Continut - O sticla contine 250 g sos de soia fin Shoyu, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: apa, boabe de soia* 19%, GRAU*,sare de mare, ferment: koji, *=din agricultura ecologica.
- 100g de produs contin in medie: valoare energetica: kj: 264 / kcal: 62, grasimi: 0,1g, acizi grasi saturati: 0,0g, glucide: 6,2g, zaharuri: 0,0g, proteine: 8,8g, sare: 12,2g.
- Produs vegan.
- Tara de provenienta: Japonia.
Consum - Utilizati-l pentru sosuri, dressing-uri sau alte preparate.
- Il puteti folosi pentru a intensifica gustul preparatelor la tigaie.
Informatii produs
Ingrediente | Apa boabe de soia 19 |
---|---|
Grau*,sare de mare, ferment | Koji din agricultura ecologica 100g de produs contin in medievaloare energeticakj264 kcal62 grasimi01g acizi grasi saturati00g glucide62g zaharuri00g proteine88g sare122g |
Tara de provenienta | Japonia |
Magazine tva5