Mod de preparare: Boabele de soia se spala si se lasa la inmuiat 2-3 ore, apoi se fierb, folosindu-se in diferite combinatii cu legume, smantana, cascaval, etc.
Pate de soia:Ingrediente: 200g boabe de soia, 200g unt, 1-3 galbenusuri ou, sare, condimente (chimen, piper, cimbru), patrunjel, 2-3 catei de usturoi, o ceapa.
Boabele de soia se fierb, se zdrobesc pana devin o pasta omogena.
Se amesteca impreuna cu untul, galbenusurile, patrunjelul, usturoiul si ceapa, taiate marunt.
Se consuma precum alunele, avand un gust savuros si fiind foarte hranitoare.
Contine: SoiaNU contine gluten!Valori energetice/100g:451kcal (1907 kj)Proteine: 39.
6%Lipide: 21.
6%Carbohidrati: 32.
7%Fibre: 8.
1%Vitamine: A, B1, B12, C, D1, D2, D3, F, H, KMinerale: Ca, Fe, Mg, P, K, Na, S, lecitinaIndicatii: Soia este folosita in tratamentul febrei, a durerilor de cap, hiperactivitatii si este un un tonic foarte bun pentru plaman si stomac.
Multe cercetari stiintifice actuale dovedesc ca produsele din soia reduc riscul de cancer de san, de colon sau prostata, scad nivelul colesterolului, previn bolile de inima, controleaza diabetul, previn osteoporpza si alina simptomele menopauzei cum ar fi bufeurile si transpiratiile nocturne.
Informatii produs
Preparare | Boabele de soia se spala si se lasa la inmuiat 23 ore apoi se fierb folosinduse in diferite combinatii cu legume smantana cascaval etcpate de soiaingrediente200g boabe de soia 200g unt 13 galbenusuri ou sare condimente (chimen piper cimbru) patrunjel 23 catei de usturoi o ceapaboabele de soia se fierb se zdrobesc pana devin o pasta omogena |
---|---|
Se amesteca impreuna cu untul, galbenusurile, patrunjelul, usturoiul si ceapa, taiate marunt.se consuma precum alunele, avand un gust savuros si fiind foarte hranitoare.contine | Soianu contine glutenvalori energetice100g451kcal (1907 kj)proteine396lipide216carbohidrati327fibre81vitaminea |
Kminerale | Ca |
S, lecitinaindicatii | Soia este folosita in tratamentul febrei a durerilor de cap hiperactivitatii si este un un tonic foarte bun pentru plaman si stomacmulte cercetari stiintifice actuale dovedesc ca produsele din soia reduc riscul de cancer de san de colon sau prostata scad nivelul colesterolului previn bolile de inima controleaza diabetul previn osteoporpza si alina simptomele menopauzei cum ar fi bufeurile si transpiratiile nocturne |
Magazine 171