Petalele de trandafir sunt bogate in vitaminele A, B2, C, K, PP, substante minerale K, Ca, Fe, Mg.
Au efect racoritor, purificator si relaxant.
In acest sirop, petalele de trandafir sunt macerate in zahar invertit, la temperaturi sub 40°C, tocmai pentru a fi pastrate toate substantele active pe care le contin.
Produsul contine particule de petale de trandafir in suspensie sau depuneri care nu constituie defecte de calitate.
Ingrediente: Extract din petale de trandafir (Rosa centifolia) 70% zahar invertit apa deionizata.
Mod de utilizare: Cate 3 lingurite la un pahar cu apa, de 3 ori pe zi.
Contraindicatii: diabet zaharat alergie la oricare dintre componentele produsului.
Informatii produs
Calitate.ingrediente | Extract din petale de trandafir (rosa centifolia) 70 zahar invertit apa deionizata |
---|---|
Mod de utilizare | |
Contraindicatii | Diabet zaharat alergie la oricare dintre componentele produsului |
Magazine 126