Siropul de agave este extras din agave, o planta exotica din Mexic.
A aparut pe piata pe la inceputul anilor ’90 fiind promovat ca indulcitor natural cu indice glicemic scazut, dar cu valori nutritionale extraordinare.
Este extrem de benefic in vederea inlocuirii zaharurilor, fiind recomandat diabeticilor si celor care vor sa slabeasca.
Se poate folosi pentru indulcirea diverselor preparate: biscuiti, batoane musli, fulgi de cereale, prajituri, sosuri, iaurt, lapte si deserturi pe baza de soia, inghetata, siropuri, bauturi, smoothiuri.
Ciocolata fara zahar cu sirop de Agave:Tara de origine: Mexic.
Ingrediente:Sirop de Agave (Agave americana) 200.
00 ml ;.
Informatii produs
Preparate | Biscuiti batoane musli fulgi de cereale prajituri sosuri iaurt lapte si deserturi pe baza de soia inghetata siropuri bauturi smoothiuriciocolata fara zahar cu sirop de |
---|---|
Agave | Tara de originemexic |
Ingrediente | Sirop de |
Magazine 126