Siropul de orez se obtine prin hidroliza amidonului de orez folosind enzime naturale.
In urma hidrolizei rezulta un sirop limpede.
Produs obtinut din materii prime selectionate si prelucrat prin tehnologii atent controlate, fara rafinare!Siropul de orez este poate fi folosit la preparate de patiserie, batoane de cereale, sosuri, iaurt, lapte de soia si tofu, inghetata, bauturi, alimente pentru copii precum si pentru prepararea produselor farmaceutice si cosmetice.
Origine EU/ NON EU Valori nutritionale medii per 100 g: Valoare energetica: 312 Kcal/ 1306 KJ Proteine: 0,5 g Grasimi 0,2 g Acizi grasi saturati: n.
Carbohidrati: 76,8 g Fructoza: 0 g Glucoza: 23 g Maltoza: 30 g Fibre: n.
Sodiu:.
Informatii produs
G | Valoare energetica312 |
---|---|
Proteine | 05 g |
Acizi grasi saturati | Nd |
Carbohidrati | 768 g |
Fructoza | 0 g |
Glucoza | 23 g |
Maltoza | 30 g |
Fibre | Nd |
Magazine 126