Xylitolul este un indulcitor folosit in mod natural ca un inlocuitor al zaharului.
Consumul de xilitol in loc de zahar determina diminuarea a cresterii nivelului de glucoza in sange dupa consum, comparativ cu alimentele care contin zahar.
Xylitolul furnizeaza cantitati de glicogen ficatului, un procent de 10% este metabolizat de rinichi si diferenta este folosita de celule, cortexul suprarenal, plamani, creier si alte tesuturi.
Beneficii oferite de xylitol: ajuta in absorbtia calciului ajuta in absobtia vitaminei B protejeaza dintii scade aparitia cariilor are rol antibacterian recomandat diabeticilor: nu ridica nivelul de zahar din sange contine putine calorii ajuta slabirea Nu are efecte adverse.
Valori nutritionale / 100gr : Energie 240kcal Proteine 0 Glucide 0 Lipide 0.
Mod de administrare: Ca substituit al zahărului se foloseşte în diferite preparate alimentare Ingrediente:Xylitol (din porumb) 500.
00 gr ;.
Informatii produs
Xylitol | Ajuta in absorbtia calciului ajuta in absobtia vitaminei |
---|---|
B protejeaza dintii scade aparitia cariilor are rol antibacterian recomandat diabeticilor | Nu ridica nivelul de zahar din sange contine putine calorii ajuta slabirea |
Valori nutritionale / 100gr | Energie 240kcal |
Mod de administrare | Ca substituit al zaharului se foloseste in diferite preparate alimentare |
Ingrediente | Xylitol (din porumb) 50000 gr |
Magazine 126