Pulbere de iarba de grau verde 250gr madal

Pulbere de iarba de grau verde 250gr madal

Vezi magazinul Vitamix
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Iarba de grau este aproape identica cu sangele uman.

Regenereaza complet sangele.

Efect puternic de detoxifiere.

Contine de 2 ori mai multe fibre decat in fulgii de ovaz de 2 ori mai mult fier decat in 30 de grame de spanac.

Structura moleculara a clorofilei (sangele ierbii de grau) este aproape IDENTICA cu structura moleculei de hemoglobina umana ! (La plante se formeaza cu Magneziu iar la om cu Fier) 40 ml de suc din iarba de grau echivaleaza cu 2,5 kg de legume proaspete! Minerale In iarba de grau se gasesc mai mult de 90 de tipuri de minerale si oligoelemente, dintre care cele mai importante sunt: Fier: se gaseste din belsug in iarba de grau, fiind necesar la dezvoltarea globulelor rosii, lipsa sa ducand la anemie.

Sangele plin de fier poate transporta mai mult sange catre celule, contribuind la o stare energica de functionare si de asemenea prevenind senilitatea.

Testele au demonstrat ca tratamente cu suc de iarba de grau au ca efect chiar dublarea numarului de globule rosii.

Natriu: ajuta digestia, metabolismul.

Regleaza nivelul lichidului din organism.

Magneziu: participa la metabolism si este foarte important pentru buna functionare a muschilor si sanatatea intestinala.

Este parte componenta a oaselor si a dintilor.

Caliu: este elementul tineretii, fortifica muschii, infrumuseteaza pielea, controleaza greutatea.

Calciu: construieste oase si dinti puternici, regleaza bataile inimii.

Zinc: componenta a insulinei, este important in procesul de crestere a parului, in functiile ficatlui, sinteza de proteine.

Oligoelemente: ex: Seleniu: antioxidant primordial Vitamine: Contine multa vitamina B, de la B1 la B12.

Din acestea avem nevoie de cantitati mai mici, dar furnizarea continua este importanta.

Vitamina B da energie, sustine sistemul nervos si digestiv.

Este necesara pentru dezvoltarea creierului si corpului precum si pentru fucntionarea glandei suprarenale.

Semnificativ este si continutul de B17 (laetrille, amigdalin).

Este cea mai bogata sursa de vitamina A si C.

Contine mai multa vitamina A decat salatele verzi si fructele.

De asemena mai este importanta pentru procesul de crestere normala, pentru vedere si reproductie.

Pe deasupra fiind vorba de carotin, provitamina A, nu prezinta risc de toxicitate indiferent de cantitate spre deosebire de vitamina A continuta in ficatul si untura de peste si in cele mai multe suplimente nutritive, care depozitate in ficat pot deveni toxice in caz de supradozaj.

Contine mai multa vitamina C decat citricele sau legumele.

Vitamina C este importanta pentru piele, gingii, dinti, ochi, muschi, tendoane.

Este de asemenea bogata in vitaminele F si K.

Vitamina E este solubila in grasimi, are efect antioxidant recunoscut, protejeaza inima.

O cantitate insuficienta de vitamina E duce la producerea atrofiei musculare.

In afara de acestea in iarba de grau mai gasim o cantitate semnificativa de vitamina D, H si K.

Acest suc verde poate fi considerat un aliment extraordinat bogat in vitamine.

Colina este de fapt membra a familiei B-complex, dar nu este considerata o vitamina, deoarece organismul nostru o poate procura din surse externe dar o si poate sintetiza.

Vitamina colina se gaseste in cantitate mare in iarba de grau.

Colina (choline) nu demult a fost declarata aliment de baza, participand la numeroase procese biologice importante.

Proteine: In iarba de grau se gasesc in cantitati mari toate proteinele importante pentru organism.

Contine 17 tipuri de aminoacizi, sursa perfecta de proteine, deoarece toti aminoacizii esentiali se regasesc in proprtii optime.

Pe langa apa, proteinele sunt cele mai nutritive materiale din organism.

Mai mult de 50 % din partea solida a corpului uman este formata din proteine, deci putem spune ca este o importanta piatra de temelie a organismului.

Corpul poate sintetiza celule noi doar din proteinele consumate.

Proteinele se compun din asa numiti aminoacizi.

Acestia pot fi de mai multe feluri, dar exista 9 care necesita atentie sporita.

Acestia sunt aminoacizii esentiali, care nu pot fi produsi de organismul nostru si de aceea este foarte important ca alimentatia sa ii contina in proprtiile recomandate.

In lipsa lor organismul nostru nu poate sa reproduca celule, ducand la boli, dereglari in functionarea anumitor organe si se accelereaza procesul imbatranirii.

Iarba de grau contine toti aminoacizii esentiali si inca cateva.

Aminoacizii esentiali si efectele lor: Lizina: inhiba procesul de imbatranire, fortifica imunitatea; Izoleucina: esential pentru crestere, acuitate mentala; Leucina: asigura vitalitate, vigilenta, capacitate de concentrare; Triptofan: contribuie la crearea globulelor rosii, la constructia parului si pielii sanatoase; Fenilanilina: ajuta la functionarea glandei tiroide, la formarea hormonilor-pigmenti; Treonina: are rol in reglarea metabolismului, digestiei si absortiei; Valina: armonizeaza functionarea muschilor, calmeaza nervii; Metionina: - ajuta la curatirea rinichilor si ficatului; Histidina: influenteaza auzul si functionarea nervilor; Alti aminoacizi importanti care se regasesc in iarba de grau si sunt asimilati de organismul noastru sunt: Alanina, arginina, acid asparagic, acid glutamic, glicina, prolina, serina, tirozina.

Iarba de grau contine 25% proteine, in comparatie cu ouale sau carnea care au 16 % proteine.

Dar nu ajunge ca un aliment sa contine proteine, acestea trebuie si sa fie active din punct de vedere biologic.

Proteinele din iarba de grau sunt mult mai usor de digerat decat cele din carne.

Proteinele din legume si fructe se prelucreaza spre deosebire de cele din carne care cauzeza in organism mediul acid responsabil pentru boli cronice si cancer.

La consumarea proteinelor nu numai valenta chimica trebuie luata in considerare ci si faptul ca la proteinele de origine animalica ajung in organismul nostru si alte materiale nedorite: purina, colesterol, grasimi.

Purina din carne este principala sursa de acid uric.

Acesta se depune in rinichi, articulatii, tendoane si daca se acumuleaza in exces duce la piatra la rinichi si guta.

Spre deosebire de aceste produse, proteinele din iarba de grau verde nu dauneaza rinichilor indiferent de cantitatea consumata.

Aminoacizii sunt absorbiti direct in sange- aici neutralizeaza elemente toxice (de ex.

Nicotina, mercur, etc), transformandu-se in saruri insolubile.

Aminoacizii sunt resposabili de completarea celulelor, productia hormonala pana la dezvoltarea muschilor, sangelui si altor organe.

Sunt responsabili pentru functionarea sistemului imunitar, pentru buna functionare a ficatului si regenerarea celulelor.

Chiar si lipsa unui singur aminoacid poate cauza alergii, energie scazuta si imbatranire prematura.

Enzime Multitudinea enzimelor care se regasesc in iarba de grau dirijeaza si supravegheaza milioanele de reactii biochimice care se produc in organism.

Sucul de iarba de grau, datorita continutului ridicat de enzime, intra in reactie cu toxinele si mucoasa adunata in stomac.

Enzimele sunt componentele principale ale ierbii de grau.

Acestea dau vitalitate alimentelor cosnumate si sunt necesare in desfasurarea si accelerarea numeroaselor procese chimice si biologice.

Iarba de grau proaspata contine printre altele urmatoarele enzime: Antioxidanti: necesare pentru oxigenarea celulara, leaga radicalii liberi, diminueaza riscul de boli arteriale si ridurile pielii.

Antioxidantii au de asemenea efect anti-imbatranire si pro-sanatate.

Proteaze: ajuta la digestia proteinelor Citocromoxidaza- antioxidant obligatoriu pentru oxigenarea celulara; Amilaza: ajuta la digestia amidonului si zaharurilor; Catalaza: previne atrofia celulelor; Lipaza: enzima care descompune grasimile Ficocianina: ajuta la formarea sangelui Tranhidrogenaza: ajuta muschii inimii SOD(superoxid-dismutaza)- se gaseste in celule, previne imbatranirea celulelor, leaga radicalii liberi Peroxidaza: ajuta la neutralizarea acizilor din organism Acid abscisic (ABA): dizolva acel strat al tumorii, care are rolul de a le ascunde de celulele care le elimina; Melatonina: acest hormon este responsabil pentru toate functiile vitale.

Efectul de intinerire se datoreaza proceselor pe care le influenteaza in mod favorabil- in special intarirea sistemului imunitar.

Enzimele din organismul nostru erau considerate multa vreme doar catalizatoare, dar astazi oamenii de stiinta cred ca enzimele nu sunt doar niste materiale secundare; sunt insasi vitalitatea! De fapt orice actiune, de la gandire pana la digestie, de la miscare pana la vindecarea ranilor, necesita actiunea miilor de enzime.

Aceste enzime introduse in regimul alimentar, completeaza enzimele interioare produse de organism, prelungind viata acestora.

Este importantt de mentionat faptul ca in cazul diminuarii cantitative cat si a puterii a acestor enzime, corpul face fata din ce in ce mai greu in fata grasimilor grele, proteinelor si caloriilor inutile.

Astfel apar problemele de supraponderalitate si imbatranire prematura care chinuie din pacate un numar mare de persoane in zilele noastre.

In plus aceste enzime contribuie si la digestia corespunzatoare a alimentelor.

Sucul de iarba de grau, datorita continutului ridicat de enzime, intra imediat in reactie cu toxinele si mucoasa adunata in stomac.

Componentii activi ai enzimelor care se regasesc in iarba de grau curata astfel sangele, neutralizeaza toxinele acumulate in sange.

Clorofila Celulele noastre primesc mai mult oxigen in urma consumului de alimente cu un continut bogat de clorofila, deoarece aceasta ajuta la formarea hemoglobinei, imbunatatind in mod direct transportul de oxigen in organism.

Clorofila are incredipbil de multe efecte benefice cum ar fi intinerirea pielii, cresterea energiei celulelor.

Clorofila contribuie la aprovizionarea mai buna si mai intensiva a celulelor cu oxigen.

Sucul de iarba de grau datorita continutului ridcat de clorofila imbogateste sangele cu oxigen, ajuta la oxigenarea celulelor avand rol important in vindecarea inflamatiilor.

Oxigenul imbunatateste functionarea creierului, este eficient in reglarea tensiunii si bolilor cardiovasculare deoarece se imbunatateste circulatia sanguina si aprovizionarea cu sange a celulelor.

Intareste celulele, detoxifica ficatul, blocheaza elementele care cauzeaza infectii.

Transporta energie si materii nutritive fiecarei celule a organismului prin fluxul sanguin.

Incetineste imbatranirea si chiar intinereste.

Avantajele clorofilei pot fi cuprinse in trei categorii principale: Curata: Clorofila are efect antibacterian asupra ranilor si este funcicid al organelor digestive.

Atenueaza efectul multor toxine din organism.

Favorizeaza functionarea florei intestinale si contribuie la curatarea ficatului.

Detoxifica, regenereaza, protejeaza impotriva efectelor nocive ale circumstantelor si materiilor care cauzeaza cancer.

Efect antiinflamator: poate contracara efectele unor boli ca inflamatii articulare, ulcer, faringita, etc Reinnoieste sangele, efect nutritiv: clorofila curata si reinnoieste sangele.

Beneficii: - creste si sustine energia organismului in mod natural - detoxifica si curata organismul - regleaza nivelul PH-ului intern prin alcalinizarea organismului - fortifica sistemul imunitar - sursa de antioxidanti - sursa echilibrata de fitonutrienti si carotenoizi - sursa excelenta de acid folic, beta caroten si vitamina C Mod de preparare: Amestecati o lingurita de iarba de grau de 1-2 ori pe zi cu bautura preferata (suc, shake, ceai, apa plata, sau presarati pe salate).

Nu amestecati cu bauturi calde (peste 40 de grade).

Se foloseste cu succes in terapiile naturiste pentru cancer.

23.20 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

SuntFierse gaseste din belsug in iarba de grau fiind necesar la dezvoltarea globulelor rosii lipsa sa ducand la anemie
NatriuAjuta digestia metabolismul
MagneziuParticipa la metabolism si este foarte important pentru buna functionare a muschilor si sanatatea intestinala
CaliuEste elementul tineretii fortifica muschii infrumuseteaza pielea controleaza greutatea
CalciuConstruieste oase si dinti puternici regleaza bataile inimii
ZincComponenta a insulinei este important in procesul de crestere a parului in functiile ficatlui sinteza de proteine
OligoelementeExseleniuantioxidant primordial
VitamineContine multa vitamina
ProteineIn iarba de grau se gasesc in cantitati mari toate proteinele importante pentru organism
Aminoacizii esentiali si efectele lorLizinainhiba procesul de imbatranire fortifica imunitatea
IzoleucinaEsential pentru crestere acuitate mentala
LeucinaAsigura vitalitate vigilenta capacitate de concentrare
TriptofanContribuie la crearea globulelor rosii la constructia parului si pielii sanatoase
FenilanilinaAjuta la functionarea glandei tiroide la formarea hormonilorpigmenti
TreoninaAre rol in reglarea metabolismului digestiei si absortiei
ValinaArmonizeaza functionarea muschilor calmeaza nervii
Metionina ajuta la curatirea rinichilor si ficatului
HistidinaInfluenteaza auzul si functionarea nervilor
Alti aminoacizi importanti care se regasesc in iarba de grau si sunt asimilati de organismul noastru suntAlanina arginina acid asparagic acid glutamic glicina prolina serina tirozina
La consumarea proteinelor nu numai valenta chimica trebuie luata in considerare ci si faptul ca la proteinele de origine animalica ajung in organismul nostru si alte materiale nedoritePurina colesterol grasimi
Iarba de grau proaspata contine printre altele urmatoarele enzimeAntioxidantinecesare pentru oxigenarea celulara leaga radicalii liberi diminueaza riscul de boli arteriale si ridurile pielii
ProteazeAjuta la digestia proteinelor
AmilazaAjuta la digestia amidonului si zaharurilor
CatalazaPrevine atrofia celulelor
LipazaEnzima care descompune grasimile
FicocianinaAjuta la formarea sangelui
TranhidrogenazaAjuta muschii inimii
PeroxidazaAjuta la neutralizarea acizilor din organism
Acid abscisic (aba)Dizolva acel strat al tumorii care are rolul de a le ascunde de celulele care le elimina
MelatoninaAcest hormon este responsabil pentru toate functiile vitale
Avantajele clorofilei pot fi cuprinse in trei categorii principaleCurataclorofila are efect antibacterian asupra ranilor si este funcicid al organelor digestive
Efect antiinflamatorPoate contracara efectele unor boli ca inflamatii articulare ulcer faringita etc
Reinnoieste sangele, efect nutritivClorofila curata si reinnoieste sangele
Beneficii creste si sustine energia organismului in mod natural detoxifica si curata organismul regleaza nivelul
Mod de preparareAmestecati o lingurita de iarba de grau de 12 ori pe zi cu bautura preferata (suc shake ceai apa plata sau presarati pe salate)

Magazine 135

Clientii au cumparat si
Pulbere de iarba de grau verde 250gr madal

Pulbere de iarba de grau verde 250gr madal

23.20 Lei