Praful Agar Agar, 60gr, Rapunzel se obtine din 8 varietati diferite de alge rosii.
Este preparat iarna si implica un proces foarte lung.
De aceea este si destul de scump!Agar agar este gelatina vegetala.
Se foloseste la fabricarea dulciurilor, bomboanelor si a jeleurilor, a cremelor, budincilor etc.
Se poate utiliza pentru a obtine legume in aspic.
Efectul agar agar-ului este de a dizolva colesterolul si desi nu contine grasimi sau calorii, este bogat in fier si calciu.
Cand trece prin intestine, retine rezidurile vechi si le curata.
Este foarte bun pentru tratarea constipatiei si este indispensabil pentru frumusete si sanatate.
Mod de preparare:1 lingurita de praf la 500ml lichid, sos, supa sau suc fructe sau 2-3 lingurite pentru budinci si gelatine.
Se amesteca cu lichid rece pentru a nu ramane cocoloase apoi se fierbe timp de 5 minute amestecandu-se permanent, se adauga o parte din crema sau sos si se amesteca usor pana se omogenizeaza apoi se toarna si diferenta de sos ramasa.
Întrebuinţare: Substanta de gelatinat, se preteaza ca substitut pentru gelatina.
Fara gluten.
Vegan.
Tara de origine: Maroc.
Informatii produs
Preparare | 1 lingurita de praf la 500ml lichid sos supa sau suc fructe sau 23 lingurite pentru budinci si gelatine |
---|---|
Se amesteca cu lichid rece pentru a nu ramane cocoloase apoi se fierbe timp de 5 minute amestecandu-se permanent, se adauga o parte din crema sau sos si se amesteca usor pana se omogenizeaza apoi se toarna si diferenta de sos ramasa.intrebuintare | Substanta de gelatinat se preteaza ca substitut pentru gelatinafara gluten |
Vegan.tara de origine | Maroc |
Magazine 140