Paste cu faina de sorg si sfecla rosie bio fara gluten, 250g Nutracentis Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit.
Sorgul (sau soriz cum i se mai spune) este in mod natural fara gluten si are un gust neutru, castigand tot mai mult teren datorita calitatilor sale deosebite ca si inlocuitor al fainii de grau.
Ingrediente: faina de sorg* 70%, faina de orez integral*, pudra de sflecla rosie* 5%.
*din agricultura ecologica Timp de fierbere: 5-6 minute.
Valori nutritionale/100g: Energie: 1519 kJ/359 kcal Grasimi: 3.
6g din care saturate 0.
7g Carbohidrati: 69g din care zaharuri 3.
5g Fibre: 6.
4g Proteine: 9.
5g Saruri: 0g Poate contine urme de soia.
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola.
Produs certificat bio, Vegan, fara gluten.
Informatii produs
Ingrediente | Faina de sorg 70 faina de orez integral pudra de sflecla rosie 5 din agricultura ecologica |
---|---|
Timp de fierbere | 56 minute |
Valori nutritionale/100g | Energie1519 kj359 kcal |
Grasimi | 36g din care saturate 07g |
Carbohidrati | 69g din care zaharuri 35g |
Fibre | 64g |
Proteine | 95g |
Saruri | 0g |
Magazine paste fainoase