Paste din faina de sorg cu sfecla rosie bio fara gluten, 250g Pasta Natura Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit.
Ingrediente: faina de sorg* 70%, faina de orez brun*, pudra de sfecla rosie* 5%.
*din agricultura ecologica Timp de fierbere: 5-6 minute.
Adu o pata de culoare in bucatarie cu pastele Pasta Natura.
Cu un aport nutritional echilibrat, sunt potrivite pentru toate varstele, si pentru sportivi datorita continutului de proteine vegane.
Valori nutritionale/100g: Energie: 1519 kJ/359 kcal Grasimi: 3.
6g din care saturate 0.
7g Carbohidrati: 69g din care zaharuri 3.
5g Fibre: 6.
4g Proteine: 9.
5g Saruri: 0g Poate contine urme de soia.
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola.
Produs certificat bio, Vegan, fara gluten.
Informatii produs
Ingrediente | Faina de sorg 70 faina de orez brun pudra de sfecla rosie 5 din agricultura ecologica |
---|---|
Timp de fierbere | 56 minute |
Valori nutritionale/100g | Energie1519 kj359 kcal |
Grasimi | 36g din care saturate 07g |
Carbohidrati | 69g din care zaharuri 35g |
Fibre | 64g |
Proteine | 95g |
Saruri | 0g |
Magazine paste fainoase
Despre Pasta Natura
Pasta Natura este un brand care oferă produse alimentare autentice italiene, specializat în paste și sosuri din ingrediente naturale.
Gama include paste de diverse tipuri, de la spaghetti și tagliatelle la lasagna, toate realizate după rețete tradiționale și cu un gust deosebit.
Pasta Natura este ideal pentru cei care iubesc să gătească și doresc să își aducă acasă gustul autentic al Italiei.