Persoanele care consuma cat mai mult ovaz prezinta mai putine riscuri de a dezvolta boli de inima.
Substantele fotochimice din ovaz au, de asemenea, proprietati care lupta impotriva cancerului.
Ovazul integral - hrana vegetala - se poate consuma cu mare savoare si in perioadele de post.
Indicatii: Anemie Afectiuni digestive Litiaza biliara Produs in Romania! Mod de preparare: Ovazul se spala si se pune la inmuiat in multa apa rece, timp de 6-8 ore.
Se scurge si se pune la fiert la foc potrivit in amestec cu diferite legume.
Salata de ovaz: -Ingrediente: -150g ovaz, legume crude (varza, morcov, telina, rosii, ardei, ceapa.
) ulei, sare, zeama de lamaie.
Ovazul preparat anterior se combina cu legumele crude, se adauga ulei, sare, condimente si zeama de lamaie.
Se consuma separat de alte feluri de mancare.
Contine: -Ovaz integral -Vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, E -Minerale K, Mg, Ca, Fe, Zn, I Persoanele care consuma cat mai mult ovaz prezinta mai putine riscuri de a dezvolta boli de inima.
Substantele fotochimice din ovaz au, de asemenea, proprietati care lupta impotriva cancerului.
Informatii produs
Indicatii | Anemie |
---|---|
Mod de preparare | |
Salata de ovaz | Ingrediente150g ovaz legume crude (varza morcov telina rosii ardei ceapa etc) ulei sare zeama de lamaie |
Contine | Ovaz integral vitaminea |