Ruskin Miso din soia hatcho, bio, 400g
Ruskin

Ruskin Miso din soia hatcho, bio, 400g

Vezi magazinul Republicabio
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Descriere - Pasta Miso este un condiment japonez preparat din boabe de soia dupa o reteta traditionala, apreciat pentru aroma sa si proprietatile sale benefice.

- Se utilizeaza in loc de sare la condimentarea diverselor preparate culinare.

- Miso se fermenteaza in butoaie de lemn de cedru timp de 2 ani in conditii climatice naturale.

Proprietati - Procesul de fermentatie al pastei miso duce la divizarea proteinelor din soia in 18 aminoacizi diferiti, incluzandu-i pe toti cei considerati esentiali.

- Datorita acestui lucru, miso are un mare efect nutritiv, chiar consumata in cantitati foarte mici.

- Din procesul de fermentare rezulta enzime care ajuta la digerarea altor alimente, ca si la stimularea secretiilor gastrice din stomac.

Continut - O punga contine 400ml miso din soia Hatcho, produs certificat ecologic.

- Ingrediente: boabe de soia*, apa, sare de mare, ferment: koji, *ingrediente din agricultura ecologica.

Consum - Ideal pentru supe, sosuri, mancaruri de legume si creme tartinabile.

- Se foloseste o lingurita de Hatcho Miso la o cana de lichid.

- Diluati pasta in putina supa sau sos si adaugati in mancare spre sfarsitul prepararii.

- Evitati fierberea prelungita pentru a pastra proprietatile enzimatice ale acestei paste.

59.71 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

IngredienteBoabe de soia apa sare de mare fermentkoji ingrediente din agricultura ecologica

Magazine video

Clientii au cumparat si
Ruskin Miso din soia hatcho, bio, 400g

Ruskin Miso din soia hatcho, bio, 400g

59.71 Lei

Categorii Ruskin

Branduri video