Maca rosie pudra raw bio, 125g - Obio Maca este o radacina a unei plante din Peru.
Exista 3 tipuri de maca: maca galbena (cea mai raspandita), maca rosie, si maca neagra.
Miezul la toate este la fel, doar culoarea la coaja difera, stiindu-se ca tot ce are coaja mai inchisa la culoare are mai multi polifenoli.
Pulberea de maca este folosita ca si adaptogen, in situatii de stres, la fel ca si ginseng-ul.
Pulberea de maca contine cantitati insemnate de vitamine si minerale, enzime, si amino acizi.
Puteti adauga pulberea de maca in apa, lapte, cereale la micul dejun, in prajituri, smoothies, iaurt.
Ingrediente: 100% radacina de maca rosie* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1394Kj/ 330.
1Kcal Grasimi: 0.
70g din care saturate 0.
18g Carbohidrati: 61.
5g din care zaharuri 36.
56g Proteine: 11.
87g Fibre: 15.
1g Saruri:.
Informatii produs
Maca | Maca galbena (cea mai raspandita) maca rosie si maca neagra |
---|---|
Ingrediente | 100 radacina de maca rosie din agricultura ecologica |
Valori nutritionale/100g | Energie1394kj 3301kcal |
Grasimi | 070g din care saturate 018g |
Carbohidrati | 615g din care zaharuri 3656g |
Proteine | 1187g |
Fibre | 151g |
Magazine super alimente