Cacao liquor (masa de cacao) raw bio, 250g - Obio Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta.
Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade.
Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:) Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa! De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.
Valori nutritionale/100g: Energie: 2423Kj/ 588Kcal Grasimi: 51.
6g din care saturate 32.
3g Carbohidrati: 4.
7g din care zaharuri.
Informatii produs
Ecologica | ) |
---|---|
Valori nutritionale/100g | Energie2423kj 588kcal |
Grasimi | 516g din care saturate 323g |
Carbohidrati | 47g din care zaharuri |
Magazine super alimente