Cacao liquor (masa de cacao) raw bio, 250g - Obio
Obio

Cacao liquor (masa de cacao) raw bio, 250g - Obio

Vezi magazinul Obio
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Cacao liquor (masa de cacao) raw bio, 250g - Obio Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta.

Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade.

Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:) Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa! De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.

Valori nutritionale/100g: Energie: 2423Kj/ 588Kcal Grasimi: 51.

6g din care saturate 32.

3g Carbohidrati: 4.

7g din care zaharuri.

83.42 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

Ecologica)
Valori nutritionale/100gEnergie2423kj 588kcal
Grasimi516g din care saturate 323g
Carbohidrati47g din care zaharuri

Magazine super alimente

Clientii au cumparat si
Cacao liquor (masa de cacao) raw bio, 250g - Obio

Cacao liquor (masa de cacao) raw bio, 250g - Obio

83.42 Lei

Categorii Obio

Branduri super alimente