Ingrediente:Agar Agar*, amidon din cartofi*, făină de arorut*, sfecla rosie*, agent de acidifiere: monopotasiu tartrat.
*provin din agricultura ecologica.
Preparare:Continutul se amesteca cu 250ml de apa rece, se indulceste dupa preferinte.
Se amesteca incontinuu si se da scurt in clocot.
Se ia de pe foc si se amesteca mai des timp de 10 minute, pana devine mai consistenta.
Se distribuie deasupra tartei cu o lingura incepand din mijlocul acesteia.
Tarta poate fi taiata dupa ce s-a racit.
Valori nutritive:kj: 1182kcal: 281grasimi: 0,2gacizi grasi saturati:.
Informatii produs
Ingrediente | Agar |
---|---|
Agar*, amidon din cartofi*, faina de arorut*, sfecla rosie*, agent de acidifiere | Monopotasiu tartratprovin din agricultura ecologica |
Preparare | Continutul se amesteca cu 250ml de apa rece se indulceste dupa preferinte |
Tarta poate fi taiata dupa ce s-a racit.valori nutritive | Kj1182kcal281grasimi02gacizi grasi |
Magazine 171