Baza ideală pentru cerealele dvs.
preferate, de exemplu, fructe cu coajă lemnoasă, fructe, bucăți de ciocolată la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi.
Dar, de asemenea, pentru gătit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz.
Ovăzul este practic lipsit de gluten pentru că nu face parte din grupa de cereale a grâului, orzului sau secarei, cele trei categorii de cereale care conțîn în mod natural proteină de gluten.
În loc de gluten, ovăzul conține o proteină numită avenin.
Este considerat sigur pentru consum pentru cei alergici la gluten, mai ușor de digerat, prezintă un risc mai redus de a declanșa reacții negative și nu este “toxic.
Ingrediente:Fulgi de ovaz.
100% agricultura ecologica.
Valori nutritive:kj: 1560kcal: 370grasimi: 6,7gacizi grasi saturati: 1,1gglucide: 59,5gzaharuri: 0,8gfibre: 9,7gproteine: 13,2gsare: 0,01g* - doza zilnica recomandataAlergeni:ovaz.
Informatii produs
Ingrediente | Fulgi de ovaz100 agricultura ecologica |
---|---|
Valori nutritive | Kj1560kcal370grasimi67gacizi grasi saturati11gglucide595gzaharuri08gfibre97gproteine132gsare001g doza zilnica recomandataalergeniovaz |
Magazine 171