Miere de salcam cu fagure - detine calitati speciale, pentru ca in fagurele de ceara, valoarea superioara mierii este mult sporita prin aportul de vitamine continute de ceara, in special vitamina A retinol precum si alte substante si principii active, care prin procesul de masticatie trec din ceara in organismul uman, o data cu mierea ingerata.
Mierea de salcam a fost numita hrana vie.
Beneficii:curata si dezinfecteaza dintii,asimilata foarte usor de organism,ofera energie si substante bioactive si nutritive,are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41,7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4,contine 435 substante.
Proprietati:culoare: aproape incolora, galbena-aurie, galbena-deschisa;miros-gust: placut, dulce, caracteristic mierii de salcam;consistenta: uniforma; fluida sau vascoasa, fara semne de cristalizare.
Recomandata in:infectii bronho-pulmonare;impotriva astmului, guturaiului, reumatismului;ajuta somnul;ajuta circulatia sangelui;in scleroza, pneumonie, tuberculoza;in tulburari de memorie;cancer, afectiuni cardio vasculare.
Compozitie / ProspectMierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, malic, oxalic, citric), flavoane, flavonoide, dextrina, compusi ai azotului.
Informatii produs
Vie.beneficii | Curata si dezinfecteaza dintiiasimilata foarte usor de organismofera energie si substante bioactive si nutritiveare un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (417) si contine 10 zaharoza si maltoza si 347 glucoza avand phul 4contine 435 substanteproprietaticuloareaproape incolora galbenaaurie galbenadeschisa |
---|---|
Miros-gust | Placut dulce caracteristic mierii de salcam |
Consistenta | Uniforma |
Fluida sau vascoasa, fara semne de cristalizare.recomandata in | Infectii bronhopulmonare |
Magazine 126