Cozonac artizanal (colomba) cu umplutura de gin si lamaie, Pasticceria Scarpato, 900g, natural
Pasticceria Scarpato

Cozonac artizanal (colomba) cu umplutura de gin si lamaie, Pasticceria Scarpato, 900g, natural

Vezi magazinul Republicabio
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi

Descriere - Povestea incepe in 1888, data la care a fost fondata Pasticceria Scarpato, iar originile artei patiseriei care ii inspira sunt strans legate de Verona.

- Dupa mai bine de o suta de ani de ingrijire zilnica a aluatului mama, productia a ramas artizanala, iar secretele Patiseriei Scarpato au fost conservate si transmise de-a lungul anilor.

- Alte patiserii din Verona au industrializat productia, in timp ce Scarpato au ramas fideli originilor si s-au specializat in productia de Panettone si a altor produse dospite tipice traditiei italiene, precum Colomba, Offella si Pandoro.

Proprietati - Un aluat moale, dospit natural, imbogatit cu crema artizanala cu parfum de Gin si fulgi de lamai siciliene confiate.

- Un caracter proaspat si hotarat, indulcit de un bogat amaretto si glazura de zahar pentru un echilibru perfect al aromelor.

- Nu mai putin de 72 de ore de procesare lenta si atenta sunt necesare inainte de a scoate prajiturile dospite din cuptor.

Continut - O cutie contine un Cozonac artizanal (Colomba) cu umplutura de Gin si Lamaie, Pasticceria Scarpato, 900g, natural.

- Ingrediente: gin umplut 17% (gin uscat 30% (apa, alcool, ienupar distilat), apa, sirop de glucoza, indulcitor: maltitol, agenti de ingrosare: pectina si alginat de sodiu, zahar, UNT, alcool, arome naturale, conservanti: sorbat de potasiu), faina de GRAU, lamaie de Sicilia confiata 12,5% (Coaja de lamaie Sicilia, sirop de glucoza-fructoza, zahar, concentrat de suc de lamaie, conservanti:sorbat de potasiu), glazura [zahar, albusuri, zahar pudra (zahar, amidon de porumb), ulei de floarea soarelui, faina de orez pregatit si grau integral, faina de migdale, faina de porumb, conservant: potasiu sorbat], OUA, drojdie naturala (faina de GRAU, apa), zahar, UNT, zahar granulat, lamaie si pasta de citron 2,5% (sirop de glucoza-fructoza, coaja de lamaie si citron 31,5%, zahar, aciditate regulator: acid citric), galbenus de OU, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi vegetali origine, LAPTE integral, sirop de glucoza, arome naturale, unt de cacao, sare, LAPTE praf degresat.

- Poate contine ALUNE, FISTIC si SOIA.

- Valori nutritionale/100g: Energie: 1470 Kj/350 kcal, Grasimi: 11,1g, din care acizi grasi saturati: 6,4g, Carbohidrati: 54,4g, din care zaharuri: 35,7g, Fibre: 2,3g, Proteine: 4,7g, Sare: 0,5g.

Utilizare - Bucura-te alaturi de cei dragi si savurati impreuna un desert festiv artizanal, care va incanta simturile.

195.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

IngredienteGin umplut 17 (gin uscat 30 (apa alcool ienupar distilat) apa sirop de glucoza indulcitormaltitol agenti de ingrosarepectina si alginat de sodiu zahar
Unt, alcool, arome naturale, conservantiSorbat de potasiu) faina de
Sicilia, sirop de glucoza-fructoza, zahar, concentrat de suc de lamaie, conservantiSorbat de potasiu) glazura zahar albusuri zahar pudra (zahar amidon de porumb) ulei de floarea soarelui faina de orez pregatit si grau integral faina de migdale faina de porumb conservantpotasiu sorbat
Unt, zahar granulat, lamaie si pasta de citron 2,5% (sirop de glucoza-fructoza, coaja de lamaie si citron 31,5%, zahar, aciditate regulatorAcid citric) galbenus de
Ou, emulgatoriMono si digliceride ale acizilor grasi vegetali origine
Valori nutritionale/100gEnergie1470
Grasimi111g din care acizi grasi saturati64g
Carbohidrati544g din care zaharuri357g
Fibre23g
Proteine47g
Sare05g

Magazine tva9

Clientii au cumparat si
Cozonac artizanal (colomba) cu umplutura de gin si lamaie, Pasticceria Scarpato, 900g, natural

Cozonac artizanal (colomba) cu umplutura de gin si lamaie, Pasticceria Scarpato, 900g, natural

195.00 Lei
Branduri tva9