Cozonac artizanal (colomba) colomba cu piersici si scortisoara, Pasticceria Scarpato, 1kg, natural
Pasticceria Scarpato

Cozonac artizanal (colomba) colomba cu piersici si scortisoara, Pasticceria Scarpato, 1kg, natural

Vezi magazinul Republicabio
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi

Descriere - Povestea incepe in 1888, data la care a fost fondata Pasticceria Scarpato, iar originile artei patiseriei care ii inspira sunt strans legate de Verona.

- Dupa mai bine de o suta de ani de ingrijire zilnica a aluatului mama, productia a ramas artizanala, iar secretele Patiseriei Scarpato au fost conservate si transmise de-a lungul anilor.

- Alte patiserii din Verona au industrializat productia, in timp ce Scarpato au ramas fideli originilor si s-au specializat in productia de Panettone si a altor produse dospite tipice traditiei italiene, precum Colomba, Offella si Pandoro.

Proprietati - O crema artizanala delicata cu Bellini, care contine note placute de piersica alba si Prosecco, umple aluatul cu dospire lunga.

- Acoperit cu amaretto crocant si glazura de zahar granulat.

- Nu mai putin de 72 de ore de procesare lenta si atenta sunt necesare inainte de a scoate prajiturile dospite din cuptor.

Continut - O cutie contine un Cozonac artizanal (Colomba) cu piersici si scortisoara, Pasticceria Scarpato, 1kg, natural.

- Ingrediente: umplutura piure de piersici Bellini 18% (38% piure de piersici albe, Canella 100%, vin Prosecco Canella 16%, sirop de glucoza, indulcitor: maltitol, zahar, agenti de ingrosare: pectina si alginat de sodiu, UNT, alcool, compus din zmeura (apa, glucoza).

-sirop de fructoza, stabilizatori: guma arabica, guma guar, guma xantan, concentrat de zmeura, conservant: sorbat de potasiu, regulator de aciditate: citrat de sodiu, coloranți: carmin si agent beta-caroten), arome naturale, conservant: sorbat de potasiu), faina de GRAU , Glazura [zahar, albus de ou, zahar pudra (zahar, amidon de porumb), ulei de floarea soarelui, orez prefiert si faina integrala de GRAU, faina de migdale, faina de porumb, conservant: sorbat de potasiu], zahar, UNT, drojdie naturala (faina de GRAU, apa ), suc si pulpa de piersici albe 5,5%, zahar granulat, galbenus de OU proaspat, sirop de glucoza, OUA proaspete, emulgatori: mono- si digliceride acizilor grasimi vegetale, vin Canella Prosecco 2%, LAPTE integral, unt de cacao, sare, arome naturale, LAPTE praf degresat.

- Fara coaja de citrice confiate.

- Poate contine ALUNE, FISTIC si SOIA.

- Valori nutritionale/100g: Energie: 1500 Kj/356 kcal, Grasimi: 12,2g, din care acizi grasi saturati: 7,1g, Carbohidrati: 54,4g, din care zaharuri: 31,0g, Fibre: 2,3g, Proteine: 4,6g, Sare: 0,4g.

Utilizare - Bucura-te alaturi de cei dragi si savurati impreuna un desert festiv artizanal, care va incanta simturile.

155.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

IngredienteUmplutura piure de piersici
Canella 16%, sirop de glucoza, indulcitorMaltitol zahar agenti de ingrosarepectina si alginat de sodiu
Unt, alcool, compus din zmeura (apa, glucoza). -sirop de fructoza, stabilizatoriGuma arabica guma guar guma xantan concentrat de zmeura conservantsorbat de potasiu regulator de aciditatecitrat de sodiu coloranticarmin si agent betacaroten) arome naturale conservantsorbat de potasiu) faina de
Grau, faina de migdale, faina de porumb, conservantSorbat de potasiu zahar
Oua proaspete, emulgatoriMono si digliceride acizilor grasimi vegetale vin
Valori nutritionale/100gEnergie1500
Grasimi122g din care acizi grasi saturati71g
Carbohidrati544g din care zaharuri310g
Fibre23g
Proteine46g
Sare04g

Magazine tva9

Clientii au cumparat si
Cozonac artizanal (colomba) colomba cu piersici si scortisoara, Pasticceria Scarpato, 1kg, natural

Cozonac artizanal (colomba) colomba cu piersici si scortisoara, Pasticceria Scarpato, 1kg, natural

155.00 Lei
Branduri tva9