In serile de iarna, bucura-te de savoarea unie cesti cu ceai fierbinte, sau, de ce nu, lasa-te sedus de deliciul unei cani cu vin fiert aromate cu un pliculet de Ceai de Iarna.
Culoarea rosie a ceaiului este culoarea naturala a ingredientelor sale, in special a florilor de hibiscus si a fructelor de maces.
Ingrediente: flori de hibiscus amestec de fructe uscate in proportie variabila: macese, mere, coji de portocale – min.
34% scortisoara - 5% cuisoare aroma.
Mod de preparare: Peste un plic se toarna 200ml apa clocotita si se lasa 10 minute acoperit.
Informatii produs
Ingrediente | Flori de hibiscus amestec de fructe uscate in proportie variabilamacese mere coji de portocale min 34 scortisoara 5 cuisoare aroma |
---|---|
Mod de preparare | Peste un plic se toarna 200ml apa clocotita si se lasa 10 minute acoperit |
Magazine 139