Cacao liquor raw Bio - Obio: O experiență delicioasă și sănătoasă Cacao liquor (masa de cacao) raw bio 250g - Obio este un produs natural și organic obținut prin presarea boabelor întregi de cacao și încălzirea acestora la temperaturi joase sub 40 de grade.
Pasta formată se solidifică la temperaturi sub 32 de grade formând o ciocolată 100% crudă și ecologică.
Beneficii Produs natural și organic Ciocolată crudă și ecologică fără adaosuri de zahăr și alte ingrediente artificiale Potrivit pentru consumul direct sau în rețete de deserturi raw și nu numai Valori nutriționale semnificative cum ar fi un conținut ridicat de fibre Cacao liquor Obio poate fi consumat ca atare oferind o experiență unică și autentică de savoare și textură sau poate fi topit la temperaturi de până la 40 de grade și apoi combinat cu un indulcitor natural precum zahărul din palmier sau xylitolul pentru a obține o ciocolată delicioasă raw și mai ales sănătoasă.
Produsul este perfect pentru cei care caută o alternativă sănătoasă la ciocolata convențională plină de ingrediente artificiale și aditivi.
Acest produs poate fi utilizat și în diverse compoziții pentru deserturi raw sau prăjituri oferind un gust autentic și natural de ciocolată.
Ingredientul poate fi combinat cu fructe semințe sau alte ingrediente raw pentru a crea deserturi delicioase și sănătoase.
Ingrediente Cacao liquor Obio este un produs simplu și natural obținut din boabele întregi de cacao.
Nu conține aditivi sau ingrediente artificiale.
Gramaj: 250g Valori nutriționale/100g: Energie: 2423Kj/ 588Kcal Grăsimi: 51.
6g din care saturate 32.
3g Carbohidrați: 4.
7g din care zaharuri.
Informatii produs
Obio | O experienta delicioasa si sanatoasa |
---|---|
Gramaj | 250g |
Valori nutritionale/100g | Energie2423kj 588kcal |
Grasimi | 516g din care saturate 323g |
Carbohidrati | 47g din care zaharuri |
Magazine cacao carob