Potrivit pentru tocanite, gratare si fripturi, deosebit de gustos doar simplu pe o felie de paine unsa cu unt sau crema de branza si recomandat in asezonarea supelor, ciorbelor.
Se poate folosi dimineata / seara pentru a regla nivelul de aciditate gastrica.
Puneti putin pe varful limbii si inghititi cu multa apa.
INGREDIENTE: fenicul morcovi sfecla rosie frunze de mur menta creata chimion flori de soc ovaz verde coriandru lemn dulce anason papadie tarhon rozmarin leurda salvie urzica cimbru de cultura cimbrisor nalba patlagina rooibos musetel isop roinita chili cuisoare negrilica ienibahar.
Echilibrul este necesar pentru o viata sanatoasa!.
Informatii produs
Ingrediente | Fenicul morcovi sfecla rosie frunze de mur menta creata chimion flori de soc ovaz verde coriandru lemn dulce anason papadie tarhon rozmarin leurda salvie urzica cimbru de cultura cimbrisor nalba patlagina rooibos musetel isop roinita chili cuisoare negrilica ienibahar |
---|
Magazine 135