Ceaiul din frunze de dud este cunoscut ca un remediu bland al diabetului.
Este un supliment alimentar dietetic recomandat ca adjuvant in diabetul noninsulino-dependent, in afectiuni digestive si hepatice.
Compozitie: pulbere din frunze de dud tinere, fara codita (Mori Folium) Efecte: diabetul noninsulino-dependent afectiuni digestive afectiuni hepatice Administrare: Ceaiul de dud se prepara prin infuzarea a 1 - 2 plicuri x 1,0 g timp de 5 - 10 minute in 250 ml apa fierbinte.
Se consuma sub forma de infuzie neindulcita, calda sau rece, de 2-3 ori pe zi, pana la 1 - 2 litri sau ori de cate ori este nevoie.
Informatii produs
Compozitie | Pulbere din frunze de dud tinere fara codita (mori |
---|---|
Efecte | Diabetul noninsulinodependent afectiuni digestive afectiuni hepatice |
Administrare | Ceaiul de dud se prepara prin infuzarea a 1 2 plicuri x 10 g timp de 5 10 minute in 250 ml apa fierbinte |
Magazine 135