Vopsea cu actiune blanda pe baza de henna premium class.
Nu deterioreaza structura parului.
Nuanta rezultata depinde de lungimea, desimea si nuanta initiala a parului.
Atentie: Inainte de vopsire, spalati parul cu sampon!Nu utilizati henna mai devreme de doua saptamani de la ondulatul permanent sau vopsitul cu vopsea permanenta.
Daca produsul intra In contact cu pielea, spalati bine cu apa calduta si sapun.
Dupa vopsire nu spalati parul timp de 2-3 zile.
Mod de utilizare:Amestecati 25-100g de vopsea henna (in functie de lungimea si desimea parului) cu putina apa la o temperatura de minim 80°C si amestecati pana la consistenta smantanei lichide.
Lasati putin sa se racoreasca.
Aplicati mai intai la radacina, apoi pe lungimea parului.
Acoperiti capul cu o caciulita de plastic.
Timp de actiune:30minute pentru par deschis la culoare.
30-60minute pentru par inchis la culoare.
60-90 minute pentru par negru.
Puteti utiliza foehnul pentru a grabi procesul de vopsire.
Dupa expirarea timpului prevazut, clatiti bine cu apa calda, fara a utiliza samponul.
La sfarsit, clatiti parul cu apa amestecata cu otet, sare de lamaie sau suc de lamaie.
Informatii produs
Parului.atentie | Inainte de vopsire spalati parul cu samponnu utilizati henna mai devreme de doua saptamani de la ondulatul permanent sau vopsitul cu vopsea permanenta |
---|---|
Dupa vopsire nu spalati parul timp de 2-3 zile.mod de utilizare | Amestecati 25100g de vopsea henna (in functie de lungimea si desimea parului) cu putina apa la o temperatura de minim 80c si amestecati pana la consistenta smantanei lichidelasati putin sa se racoreasca |
Aplicati mai intai la radacina, apoi pe lungimea parului.acoperiti capul cu o caciulita de plastic.timp de actiune | 30minute pentru par deschis la culoare3060minute pentru par inchis la culoare6090 minute pentru par negruputeti utiliza foehnul pentru a grabi procesul de vopsiredupa expirarea timpului prevazut clatiti bine cu apa calda fara a utiliza samponulla sfarsit clatiti parul cu apa amestecata cu otet sare de lamaie sau suc de lamaie |
Magazine 67