Uleiul de mac are un indice mare de iod, respectiv un grad ridicat de nesaturare, fiind bogat în acizi grași polinesaturați (acid linoleic) și mononesaturați (acid oleic).
Este obținut 100% prin presarea la rece, a semințelor de mac.
Conține vitaminele E, B1, B9, B6, minerale (mangan, calciu, fosfor, fier) și polifenoli esențiali pentru organism.
Beneficii:Încetinește procesele de îmbătrânire prin conținutul bogat în antioxidanți; are deci proprietăți antioxidante.
Conține vitamine și minerale esențiale pentru organism.
Întărește sistemul osos fragil, prevenind osteoporoza.
Diminuează colesterolul LDL.
Hidratează pielea și hrăneste în profunzime firele de păr.
Compoziție:Semințele de mac conțin acizi grași mononesaturați (acid oleic) și polinesaturați ( linoleic și gama linolinic).
Pe lângă acizii grași aceste semințe conțin proteine, săruri minerale și substanțe enzimatice.
Informatii produs
Organism.beneficii | Incetineste procesele de imbatranire prin continutul bogat in antioxidanti |
---|---|
Ldl.hidrateaza pielea si hraneste in profunzime firele de par.compozitie | Semintele de mac contin acizi grasi mononesaturati (acid oleic) si polinesaturati ( linoleic si gama linolinic) |
Magazine 102