Triphala pudra bio, 125g - Obio Pulberea de triphala este un ameste ayurvedic din trei plante, si anume: Amlaki, Haritaki, si Bibhitaki.
Este folosita pe scara larga in ayurveda, pentru echilibrarea sistemului nervos, a metabolismului, si a integritatii structurale a corpului nostru.
Este benefica pentru tonifierea tractului gastro-intestinal, pentru constipatie, detoxifiere, antiviral, ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, antioxidant.
Amestecati pulberea de triphala (1-2 grame) cu apa sau miere, sau cu bautura preferata, dar nu o amestecati in bauturi calde peste 40 de grade.
Ingrediente: triphala* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1198Kj/ 287Kcal Grasimi: 0.
7g din care saturate 0.
2g Carbohidrati: 46g din care zaharuri 10.
3g Proteine: 3.
9g Fibre: 40.
5g Saruri:.
Informatii produs
Anume | Amlaki |
---|---|
Ingrediente | Triphala din agricultura ecologica |
Valori nutritionale/100g | Energie1198kj 287kcal |
Grasimi | 07g din care saturate 02g |
Carbohidrati | 46g din care zaharuri 103g |
Proteine | 39g |
Fibre | 405g |
Magazine super alimente