Semintele de susan negru sunt foarte populare în bucătăria asiatică.
Ele au o aromă mai puternică decât semințele albe, și conțin mai mult calciu.
Se recomanda mai ales in cazurile de oboseala cronica sau in perioadele de covalescenta, datorita continutului sau bogat in minerale si vitamine indispensabile corpului uman.
Sunt bogate în proteine si aminoacizi.
Beneficii:Menţin organismul tânăr pentru mai mult timpPrevin apariţia ridurilor şi a firelor albeContribuie la buna funcţionare a inimiiPrevin apariţia bolilor cardiovasculareSusţin activitatea sistemului nervosÎntăresc sistemul ososÎmbunătăţesc digestiaVitaminizează, energizează, remineralizează Se folosesc in bucătăria raw, în prepararea pastei de susan (tahini), in patiserie, etc.
Ingrediente: *semințe de susan negru.
*provenite din culturi certificate ecologic.
Conținut: 150 gȚara de origine: Bolivia.
Informatii produs
Aminoacizi.beneficii | Mentin organismul tanar pentru mai mult timpprevin aparitia ridurilor si a firelor albecontribuie la buna functionare a inimiiprevin aparitia bolilor cardiovascularesustin activitatea sistemului nervosintaresc sistemul ososimbunatatesc digestiavitaminizeaza energizeaza remineralizeaza |
---|---|
Se folosesc in bucataria raw, in prepararea pastei de susan (tahini), in patiserie, etc.ingrediente | Seminte de susan negru provenite din culturi certificate ecologiccontinut150 gtara de originebolivia |
Magazine 140