Hrisca, pe langa aroma sa parfumata, este cunoscuta pentru beneficiile nutritionale exceptionale caci este bogata in proteine, vitamine si minerale.
Consumand produse fabricate din faina de hrisca protejam sistemul cardiovascular si tinem sub control glicemia.
Pastele si taiteii din hrisca nu contin grasimi si nici colesterol si sunt o sursa excelenta de nutrienti precum mangan, proteine slabe, carbohidrati si tiamina.
Spiralele de faina de hrisca nu contin gluten! Alimentele fara gluten sunt de mare ajutor persoanelor cu boala autoimuna Celiachie (numita si celiachie, intoleranta la gluten, enteropatie glutenica etc.
Recomandare pentru preparare:A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece.
Ingrediente: faina de hriscaou intregamidon de tapioca.
Valori nutritionale/100gr:energie 260kcalproteine 5,8grglucide 56,2grlipide 3,7gr.
Magazine 140