O alternativă vegană la sosul de pește.
Un sos pe bază de oțet de orez aminos din sos de nucă de cocos alge kombu și ciuperci shiitake.
Acest sos are o aromă profundă de nucă.
Ideal pentru dip-uri marinate și curry.
Un adaos excelent la tăiței cu tăiței sau la mâncarea tom kha kai.
Valoare nutrițională în 100 gValoare energetică - 280 kJ/67 caloriiGrăsimi - 01 gdin care acizi grași saturați - 0 gCarbohidrați - 16 gdin care zaharuri - 15 gFibre - 02 gProteine - 02 gSare - 126 gCondiții de păstrare recomandate: A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Odată deschis păstrați în frigider.
Ingrediente: apă oțet de orez* sos aminos de nucă de cocos* (sirop de floare de palmier de cocos* sare de mare) sare de mare sirop de agave* alge kombu ciuperci shiitake*.
(*ingrediente certificate organic BIO).
Informatii produs
Recomandate | A se pastra intrun loc uscat si racoros |
---|---|
Ingrediente | Apa otet de orez sos aminos de nuca de cocos (sirop de floare de palmier de cocos sare de mare) sare de mare sirop de agave alge kombu ciuperci shiitake (ingrediente certificate organic |
Magazine sosuri si dressinguri