Strugurii sunt recoltaţi manual, atent selecţionaţi doar din parcelele cu expunere deosebită.
Vinul este tras în barrique-uri de stejar franţuzesc, cu o perioadă de înnobilare a vinului prin maturare timp de 15-18 luni.
Vizual: limpede, roşu rubiniu intens strălucitor cu nuanţe brun roşcate.
Olfactiv: intens şi elegant, complex, arome caracteristice de fructe de pădure (zmeură şi coacăze negre), vanilie, caramel, ciocolată şi condimente fine.
Gustativ: sec, plin, textură consistentă, complex cu taninuri mature şi post-gust de lungă durată.
POTENŢIAL DE ÎNVECHIRE: vinul poate fi învechit la sticlă (8-12 ani), în condiţii de pivniţă, astfel căpătând o structură catifelată şi un buchet complex.
Informatii produs
Vizual | Limpede rosu rubiniu intens stralucitor cu nuante brun roscate |
---|---|
Olfactiv | Intens si elegant complex arome caracteristice de fructe de padure (zmeura si coacaze negre) vanilie caramel ciocolata si condimente fine |
Gustativ | Sec plin textura consistenta complex cu taninuri mature si postgust de lunga durata |
Invechire | Vinul poate fi invechit la sticla (812 ani) in conditii de pivnita astfel capatand o structura catifelata si un buchet complex |
Magazine sampanie si vinuri