Descriere - Siropul de agave este un indulcitor obtinut din agave si are un indice glicemic mic, asa ca poate fi consumat si de persoanele diabetice.
Poate inlocui mierea ca si indulcitor, pentru persoanele care sunt alergice la produsele apicole.
- Are o putere de indulcire cu 25% mai mare decat zaharul.
- Gustul siropului de agave este asemanator cu cel al mierii de albine.
Proprietati - Consumat cu moderatie, siropul de agave ofera organismului energie care se elibereaza treptat, pe timp indelungat.
- Are efect antiseptic si protejeaza organismul de eventuale infectii, marind rezistenta sistemului imunitar.
- Carbohidratii din nectarul de agave au un indice glicemic scazut, care furnizeaza gustul dulce, fara neplacuta senzatie de agitatie provocata de consumul de zahar.
Continut - Un recipient contine 250g de sirop de agave certificat ecologic cu certificarea GB-ORG-05, impreuna cu Organic Standard Soil Association.
- Pentru 100g valoare energetica este de 305 kcal, glucide 75g, din care zaharuri 75g, fructoza peste 60g, proteine 0,1g si lipide 0,1 g, sare.
Magazine zahar si indulcitori