Ingrediente: samanta schinduf (Trigonella foenum-graecum).
*provin din agricultura ecologica certificata Descriere: Semintele de schinduf au gust intens condimentat, prin urmare, apartine celor mai populare soiuri de seminte.
Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local! UtilizareIdeal ca topping pentru salate, smoothie-uri, rulouri de vara si mancaruri Nota de pregatireClatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat.
Este posibila formarea radacinilor fibroase.
Folositi 1 lingura de seminte pentru fiecare samanta sau pahar.
Se inmoaie timp de patru ore.
Apa de doua ori pe zi si recolteaza dupa 6-8 zile.
Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Alergeni urme: mustar, gluten.
Informatii produs
Ingrediente | Samanta schinduf (trigonella foenumgraecum)provin din agricultura ecologica certificata |
---|---|
Descriere | Semintele de schinduf au gust intens condimentat prin urmare apartine celor mai populare soiuri de seminte |
Alergeni urme | Mustar gluten |
Magazine alimente