Semințele de floarea soarelui au un conținut bogat de vitamine (E, BI, B3, B5, B6), acid folic, seleniu magneziu, cupru, fier calciu și grăsimi sănătoase.
Ajută la menținerea sănătății pielii și ochilor, ajută la regenerearea celulelor și reglează digestia și tensiunea arterială.
Se pot consuma ca atare sau măcinate, crude sau coapte, în compoziția preparatelor culinare sau în patiserie.
Valori nutriționale la 100 g produs (valori medii)Valoare energetică: 2754 kJ/ 666 kcal;Grăsimi: 58.
8 g, din care acizi grași saturați 3.
3 g;Glucide: 7.
6 g, din care zaharuri 7.
2 g;Fibre: 7.
5 g;Proteine: 22.
8 g;Sare: 0 g.
Produsul provine din culturi nemodificate genetic.
Țară de origine: Bulgaria.
Informatii produs
Energetica | 2754 kj 666 kcal |
---|---|
Grasimi | 588 g din care acizi grasi saturati 33 g |
Glucide | 76 g din care zaharuri 72 g |
Fibre | 75 g |
Proteine | 228 g |
Sare | 0 gprodusul provine din culturi nemodificate genetic |
Tara de origine | Bulgaria |
Magazine seminte