Pasta de soia Shiro Miso bio 300gProdus original japonez.
Miso este o pasta din soia fermentata, folosita de peste 1300 de ani in Japonia pentru proprietatile sale culinare si nutritive.
Pasta Shiro Miso este o pasta tanara de soia, cu un gust usor, aproape dulce.
Utilizare: pasta shiro miso se poate folosi ca aditiv in toate felurile de mancare, pentru a le da savoare: in supe, mancaruri de legume, in creme tartinabile, pateuri, sosuri, etc.
Ingrediente: orez* 63%, soia* 24%, apa, sare de mare 6,3%, A.
Oryzae.
*din agricultura ecologicaTara de origine: JaponiaProdus certificat ecologic300g.
Informatii produs
Dulce.utilizare | Pasta shiro miso se poate folosi ca aditiv in toate felurile de mancare pentru a le da savoarein supe mancaruri de legume in creme tartinabile pateuri sosuri etcingredienteorez 63 soia 24 apa sare de mare 63 |
---|---|
Oryzae. *din agricultura ecologicatara de origine | Japoniaprodus certificat ecologic300g |
Magazine 140