Pasta de soia shiro miso, bio, 300g, Lima
Lima

Pasta de soia shiro miso, bio, 300g, Lima

Vezi magazinul Obio
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi

Pasta de soia Shiro Miso, bio, 300g, Lima Miso este o pasta din soia fermentata, folosita de peste 1300 de ani in Japonia pentru proprietatile sale culinare si nutritive.

Pasta Shiro Miso este o pasta tanara de soia, cu un gust usor, aproape dulce.

Ingrediente: orez* 45%, SOIA* 25%, apa, sare de mare, A.

Oryzae.

*din agricultura ecologica Sugestie de servire: pasta shiro miso se poate folosi ca aditiv in toate felurile de mancare, pentru a le da savoare: in supe, mancaruri de legume, in creme tartinabile, pateuri, sosuri, etc.

Valori nutritionale/100g: Energie: 812kJ/193 Kcal Grasimi: 4.

2g din care saturate 0.

7g Carbohidrati: 28.

6g din care zaharuri 26.

2g Fibre: 2.

0g Proteine: 9.

1g Saruri: 5.

0g Produs certificat ecologic Tara de origine: Japonia 300g.

54.40 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

IngredienteOrez 45
Sugestie de servirePasta shiro miso se poate folosi ca aditiv in toate felurile de mancare pentru a le da savoarein supe mancaruri de legume in creme tartinabile pateuri sosuri etc
Valori nutritionale/100gEnergie812kj193
Grasimi42g din care saturate 07g
Carbohidrati286g din care zaharuri 262g
Fibre20g
Proteine91g
Saruri50g
Tara de origineJaponia 300g

Magazine produse traditionale japoneze

Clientii au cumparat si
Pasta de soia shiro miso, bio, 300g, Lima

Pasta de soia shiro miso, bio, 300g, Lima

54.40 Lei

Categorii Lima