Pasta de soia Shiro Miso, bio, 300g, Lima Miso este o pasta din soia fermentata, folosita de peste 1300 de ani in Japonia pentru proprietatile sale culinare si nutritive.
Pasta Shiro Miso este o pasta tanara de soia, cu un gust usor, aproape dulce.
Ingrediente: orez* 45%, SOIA* 25%, apa, sare de mare, A.
Oryzae.
*din agricultura ecologica Sugestie de servire: pasta shiro miso se poate folosi ca aditiv in toate felurile de mancare, pentru a le da savoare: in supe, mancaruri de legume, in creme tartinabile, pateuri, sosuri, etc.
Valori nutritionale/100g: Energie: 812kJ/193 Kcal Grasimi: 4.
2g din care saturate 0.
7g Carbohidrati: 28.
6g din care zaharuri 26.
2g Fibre: 2.
0g Proteine: 9.
1g Saruri: 5.
0g Produs certificat ecologic Tara de origine: Japonia 300g.
Informatii produs
Ingrediente | Orez 45 |
---|---|
Sugestie de servire | Pasta shiro miso se poate folosi ca aditiv in toate felurile de mancare pentru a le da savoarein supe mancaruri de legume in creme tartinabile pateuri sosuri etc |
Valori nutritionale/100g | Energie812kj193 |
Grasimi | 42g din care saturate 07g |
Carbohidrati | 286g din care zaharuri 262g |
Fibre | 20g |
Proteine | 91g |
Saruri | 50g |
Tara de origine | Japonia 300g |
Magazine produse traditionale japoneze