Bazată pe un amestec de miere, propolis și salvie din Taiga, îngrijește cu blândețe gingiile, conferă respirație proaspătă și calmează gingiile sensibile.
Ingrediente active: extract organic de propolis, extract organic de miere, extract organic de salvie de Taiga.
Pasta de dinți cu propolis reduce iritația mucoaselor și oferă protecție împotriva cariilor.
Utilizată zilnic, curăță și întreține sănătatea dinților și a gingiilor.
Extractul de salvie organică din Taiga are efect de vindecare asupra întregii cavități bucale.
Propolisul este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii, combate sângerarea gingiilor și diferitele inflamații.
Mierea împrospătează respirația și calmează sensibilitățile.
Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică pe periuță și curățați dinții după fiecare masă sau cel puțin de 2 ori pe zi.
Ținând spuma timp de 20 de secunde în gură, puteți înlocui eficient apa de gură.
A nu se înghiți.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Nu conține fluor.
Vegan.
99% din ingrediente sunt de origine naturală.
Formă de prezentare: tub, 85gINCI: Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Mel *, Propolis Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract *, Helianthus Annuus Seed Oil *, Stevia Rebaudiana Extract, Maltodextrin, Zinc Citrate, Menthol, Menthyl Lactate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aroma, Citric Acid, Cl 77492, Cl 77491, Cl 77499, Limonene.
Informatii produs
Active | Extract organic de propolis extract organic de miere extract organic de salvie de |
---|---|
Taiga are efect de vindecare asupra intregii cavitati bucale.propolisul este cunoscut pentru proprietatile sale antiinflamatorii, combate sangerarea gingiilor si diferitele inflamatii.mierea improspateaza respiratia si calmeaza sensibilitatile.mod de utilizare | Aplicati o cantitate mica pe periuta si curatati dintii dupa fiecare masa sau cel putin de 2 ori pe zi |
Vegan. 99% din ingrediente sunt de origine naturala.forma de prezentare | Tub 85ginciaqua |
Magazine 124