Oatcake este painea scotienilor si este similara cu o turtita plata preparata insa din ovaz.
Oatcake–urile au fost documentate ca existand in Scotia incepand din anul 43 D.
, acestea fiind “pilonul de paine scotian de secole”.
Oatcake-urile au devenit populare si in Anglia, regina Elisabeta a II a servindu-le in mod regulat la micul dejun.
Ovazul este bogat in fibre solubile care elibereaza energia lent, mentanind starea de satietate un timp mai indelungat.
Ovazul reprezinta o sursa de vitamine si minerale: mangan, magneziu, fosfor, vitamina BOvazul este o sursa de beta-glucani care contribuie la scaderea colesterolului.
Produs Natural 100%! ✓ Ovaz integral✓ Fara grau✓ Fara OMG✓ Fara culori artificiale, arome sau conservanti✓ Fara grasimi hidrogenate✓ Bogat in fibre✓ O sursa de nutrienti esentiali✓ Cu Incarcatura Glicemica scazuta.
Ingrediente: faina de ovaz integrala 85% ulei de palmier sare de mare bicarbonat de sodiu.
Valori nutritionale/100gr: Valoare energetica kj/kcal(calorii) 1993kJ/462kcal Proteine 10,9 g Carbohidrati 55 g Grasime totala 19,9 g Fibre 13,3 g Sare 1,67 g Fosfor 421 mg Mangan 3,88 mg.
Informatii produs
Minerale | Mangan magneziu fosfor vitamina |
---|---|
Ingrediente | Faina de ovaz integrala 85 ulei de palmier sare de mare bicarbonat de sodiu |
Valori nutritionale/100gr | Valoare energetica kjkcal(calorii) 1993kj462kcal |
Magazine 140