Muffin cu cacao este un produs fără gluten, fără ulei palmier realizat special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Ingrediente: ouă 22.
3%, zahăr, ulei de floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, bucăți de ciocolată 13% (zahăr, pastă de cacao, unt de cacao, dextroză, emulgatori: lecitină de SOIA, aromă naturală de vanilie), făină de orez integral, apă, amidon din porumb, pudră cacao 2.
4%, agent umectant: sorbitol, amidon din cartofi, amidon din orez, emulgatori: esteri poliglicerici ai acizilor grași, mono- și digliceride ale acizilor grași, fibre vegetale ( fibre de sfeclă roșie, inulină), agenți de creștere: difosfat disodic, bicarbonat de sodiu, adaosuri: gumă xantan, conservanți: acid sorbic, propionat de sodiu.
Poate conține urme de nuci, migdale, susan și lapte.
Ambalat în atmosferă protectoare.
Valori nutriționale/100g: Energie 1774kj/425 kcal, Grăsimi 24g, din care grăsimi săturate 4.
7g, Carbohidrați 45g, din care zahăr 32g, Fibre 3.
8g, Proteine 5.
5g, Sare 1.
Informatii produs
Ingrediente | Oua 223 zahar ulei de floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic bucati de ciocolata 13 (zahar pasta de cacao unt de cacao dextroza emulgatorilecitina de |
---|---|
Soia, aroma naturala de vanilie), faina de orez integral, apa, amidon din porumb, pudra cacao 2.4%, agent umectant | Sorbitol amidon din cartofi amidon din orez emulgatoriesteri poliglicerici ai acizilor grasi mono si digliceride ale acizilor grasi fibre vegetale ( fibre de sfecla rosie inulina) agenti de cresteredifosfat disodic bicarbonat de sodiu adaosuriguma xantan conservantiacid sorbic propionat de sodiu |
Valori nutritionale/100g | Energie 1774kj425 kcal |