Dupa macinarea cerealelor incepe procesul de oxidare al fainii.
In nici 14 zile de la macinare, intreg complexul de vitamina B este compromis.
Faina integrala din comert are valoare doar daca este foarte proaspata (cel mult o saptamana de la data macinarii).
Deoarece acest lucru este foarte dificil, va propunem o solutie mult mai simpla si sigura.
Bucura-te de gustul hranitor al cerealelor proaspete, pe care îl poti obtine folosind aceasta moara de cereale.
Pietrele de macinat, cu diametrul de 90 mm, asigura un macinis foarte fin.
Carcasa de lemn de tei îi confera o eleganta deosebita.
Aroma si elementele nutritive exceptionale specifice fainii proaspete de cereale, reprezinta un motiv bun pentru o astfel de achizitie.
Deoarece îti doresti întotdeauna ce este mai bun pentru tine si familia ta, poti acum sa-ti prepari acum faina integrala din grâu, orz, ovaz, secara sau alte cereale chiar in bucataria ta.
Nu sunt recomandate semintele oleaginoase si macinarea fainii a doua oara.
Aroma si elementele nutritive exceptionale specifice fainii proaspete de cereale, reprezinta un motiv bun pentru o astfel de achizitie.
Pietrele de macinat sunt realizate din ceramica Corundum, o ceramica speciala de o duritate apropiata de cea a diamatului, de care va puteti bucura timp indelungat.
Corundumul este presat în forma pietrei de moară la presiuni foarte mari și ars în cuptor la temperaturi ridicate.
Moara electrica de cereale Arabella este ideala pentru persoanele care doresc sa isi faca singuri acasa fainuri integrale.
Macina grau, orz, ovaz, mei, hrisca, porumb, quinoa, etc.
Macinarea se poate face de la foarte fin pana la grunjos, cu ajutorul celor 6 trepte reglabile.
Motor: 220 V / 200 W / 1300 U Inaltime moara: 31cm Greutate: 7.
3kg Capacitate: 6-8 kg / ora (120 grame / minut) Capacitate cos: 700g Piatra de moara: 90 mm Carcasa: lemn de tei.
Informatii produs
Motor | 220 |
---|---|
Inaltime moara | 31cm |
Greutate | 73kg |
Capacitate | 68 kg ora (120 grame minut) |
Capacitate cos | 700g |
Piatra de moara | 90 mm |
Carcasa | Lemn de tei |
Magazine 124