Mix pentru tort de ciocolată cu umplutură, fără gluten, 430g | Semix
Semix

Mix pentru tort de ciocolată cu umplutură, fără gluten, 430g | Semix

Vezi magazinul Viataverdeviu
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Mix pentru tort de ciocolată cu umplutură, fără gluten, 430g | Semix FARA GLUTEN.

Greutate neta: 280 g + 150 g = 430 g Reteta: ingrediente pentru blat: - mix pentru blat de ciocolata fara gluten 280 g (inclus in pachet); - ulei 30 ml, 4 oua marimea M, 40 ml apa (neincluse in pachet) ingrediente pentru umplutura: - mix pentru umplutura 150 g (inclus in pachet);- 3 banane, 100 ml apa, 500 ml smantana rece pentru frisca (neincluse in pachet) Mod de preparare: 1) Amestecati ouale, apa si mixul pentru blat, cu ajutorul mixerului, la cea mai mare viteza, timp de 8 minute.

Adaugati uleiul si mixati pt.

scurt timp.

Tapetati o forma de tort (diam.

26 cm) cu ulei si faina de orez si turnati aluatul in forma.

Coaceti timp de 40-50 minute la temperatura 150 - 170°C, incalzit in prealabil.

Dupa coacere se lasa blatul sa se raceasca complet.

Dupa racire se scobeste miezul blatului, lasand margini de 1 cm.

Bananele se taie pe lung si se aseaza pe fundul blatului.

2) Bateti frisca pana are consistenta rigida.

Mixul pentru umplutura se bate separat cu apa si apoi se incorporeaza frisca.

Crema astfel obtinuta se aseaza peste banane, peste care se presara blatul scos si faramitat.

Inainte de servire se pastreaza minim 2 ore la frigider.

Modul de preparare este prezentat detaliat in urmatorul video: https://www.

youtube.

com/watch?v=ht65VinF6Cg Ingrediente: zahar, faina de orez, amidon de grau degluteinizat, bucati de ciocolata 11% (zahar, lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, zer uscat, emulgator (lecitina din soia), agent de ingrosare (amidon de cartofi modificat, E415, E401), zer, emulgator (sirop de glucoza, faina de soia, E472b, E477), pudra de cacao cu continut redus de grasime, agenti de crestere (E500, E450), sare iodata (sare comestibila, iodat de potasiu), aroma.

Produsul contine lapte si soia.

Produsul poate contine urme oua, nuci si susan.

Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1680 kJ/402 kcal; grasimi 5.

4 g, din care acizi grasi saturati 5.

2 g; glucide 83 g, din care zaharuri 51 g; proteine 3 g; sare 0.

26.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

Neta280 g 150 g 430 g
RetetaIngrediente pentru blat mix pentru blat de ciocolata fara gluten 280 g (inclus in pachet)
M, 40 ml apa (neincluse in pachet) ingrediente pentru umplutura mix pentru umplutura 150 g (inclus in pachet)
Mod de preparare1)
Modul de preparare este prezentat detaliat in urmatorul videoHttpswwwyoutubecomwatchvht65vinf6cg
IngredienteZahar faina de orez amidon de grau degluteinizat bucati de ciocolata 11 (zahar lapte praf integral unt de cacao masa de cacao zer uscat emulgator (lecitina din soia) agent de ingrosare (amidon de cartofi modificat
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produsValoare energetica 1680 kj402 kcal
Clientii au cumparat si
Stud mix

Stud mix

285.00 Lei
Mix in 150g

Mix in 150g

7.90 Lei
Cool mix

Cool mix

575.00 Lei
Mix 405 g

Mix 405 g

42.50 Lei
Mix can 300gr

Mix can 300gr

46.00 Lei
Mix mei 150g

Mix mei 150g

6.90 Lei
Set migdale mix

Set migdale mix

107.00 Lei
Mix lips balm

Mix lips balm

109.00 Lei
Set argan mix

Set argan mix

69.00 Lei
Mix pentru tort de ciocolată cu umplutură, fără gluten, 430g | Semix

Mix pentru tort de ciocolată cu umplutură, fără gluten, 430g | Semix

26.00 Lei

Categorii Semix