Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura
Pasta Natura

Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura

Vezi magazinul Obio
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi

Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura -fara gluten, vegan, bio, cu drojdie adaugata pentru un aluat pufos- Mix din fainuri fara gluten, cu agent de crestere inclus (drojdie uscata), ideal pentru a prepara paine, pizza si deserturi.

Ingrediente: amidon din GRAU fara gluten*, faina de orez alb*, faina de orez brun*, amidon de orez*, fibre de mere*, drojdie* *din agricultura ecologica Mod de preparare pentru 250g faina: Aluat sarat (paine sau pizza): sare 10g, Zahar 10g, apa calduta 750 - 800ml.

Se toarna amestecul intr-un bol.

Framantati timp de 5 minute.

Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul.

Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse.

Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C.

Coaceti pentru 30 - 35 de minute.

Aluat dulce (prajituri sau briose): Zahar pudra 500g, Ulei de floarea soarelui 200ml, Apa calduta 750 - 800ml.

Se toarna amestecul intr-un bol.

Framantati timp de 5 minute.

Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul.

Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse.

Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C.

Coaceti pentru 30 - 35 de minute.

Verificati gatirea cu o scobitoare in mijlocul preparatului, scoateti de la cuptor cand e copt.

Valori nutritionale/100g: Energie: 1503 kj / 354 kcal Grasimi: 1.

4g din care saturate 0.

4g Carbohidrati: 79.

4g din care zaharuri 0.

6g Fibre: 3.

1g Proteine: 4.

4g Saruri: 0.

1g Fabricat in Italia Produs certificat ecologic 250g.

14.30 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

IngredienteAmidon din
Mod de preparare pentru 250g faina
Aluat sarat (paine sau pizza)Sare 10g
Aluat dulce (prajituri sau briose)Zahar pudra 500g
Valori nutritionale/100gEnergie1503 kj 354 kcal
Grasimi14g din care saturate 04g
Carbohidrati794g din care zaharuri 06g
Fibre31g
Proteine44g
Saruri01g

Magazine faina

Clientii au cumparat si

Despre Pasta Natura

Pasta Natura este un brand care oferă produse alimentare autentice italiene, specializat în paste și sosuri din ingrediente naturale.

Gama include paste de diverse tipuri, de la spaghetti și tagliatelle la lasagna, toate realizate după rețete tradiționale și cu un gust deosebit.

Pasta Natura este ideal pentru cei care iubesc să gătească și doresc să își aducă acasă gustul autentic al Italiei.

Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura

Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura

14.30 Lei

Categorii Pasta Natura

Branduri faina