Descriere - Amestec de faina bio, vegan si fara gluten pentru o foccacia ca la restaurantele italienesti, cu ingrediente putine si foarte usor de facut, ideala pentru cina, picnic sau ca aperitiv.
- Cu faina integrala de mei, orez si tarate de psyllium care asigura o buna digestie si un continut bogat de minerale si substante nutritive.
- Un mix din ingrediente ecologice atent selectionate.
Proprietati - Cu un gust placut, acest mix de faina va va ajuta sa obtineti o foccacia rafinata si usoara.
- Ingrediente bogate in minerale si alte substante nutritive.
- Faina integrala avand un continut bogat in fibre asigura un bun tranzit intestinal.
- Produs certificat fara gluten.
- Acest amestec de paine con?ine 500g din care se obtin aproximativ 910g focaccia.
Continut - O punga contine 500 g mix de faina pentru foccacia fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: amidon de porumb*, fainade orez* integral, amidon de tapioca*, fainaalbade orez*, amidon de cartofi*, fainade mei integral*, fainade porumb *, tarate de psyllium*, sare, maia de quinoa* (94% produse de quinoa macinate* , produse macinate din orez*), must de struguri concentrat*, *=provin din cultura organica controlata.
- Valori nutritionale per 100 g: kj: 959, kcal: 227, grasimi: 4.
8g, acizi grasi saturati: 0.
8g, glucide: 43g, zaharuri: 1.
1g, fibre: 1.
9g, proteine: 2g, sare: 1.
Utilizare - Mixul de faina se pune intr-un bol incapator, se adauga un pliculet de drojdie uscata, apoi 550 ml apasi 3 linguri de ulei de masline.
Totul se amesteca bine cu mixerul manual, la viteza mica timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cea mai mare viteza.
- Acoperiti cu un prosop umed si curat si lasati aluatul sa creasca intr-un loc caldut timp de 45 de minute.
- Preincalziti cuptorul la 200°C pentru ventilator sau 225°C pentru caldura de sus/de jos si puneti in cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apa.
- Se aseaza aluatul obtinut pe o tava tapetata cu hartie de copt si se modeleaza cu spatula un dreptunghi de aproximativ 25 x 30 cm.
Lasati aluatul sa se odihneasca din nou timp de 15 minute.
- Aluatul se stropeste cu 2 linguri de ulei de masline, se pot adauga rosii taiate, ardei, usturoi, rozmarin, sare ori alte mirodenii si se baga la cuptor.
- Coaceti focaccia timp de 25 de minute cu convectie sau 35 de minute cu caldura de sus/de jos.
- Lasati painea sa se raceasca pe un gratar inainte de a o savura.
Informatii produs
Ingrediente | Amidon de porumb fainade orez integral amidon de tapioca fainaalbade orez amidon de cartofi fainade mei integral fainade porumb tarate de psyllium sare maia de quinoa (94 produse de quinoa macinate produse macinate din orez) must de struguri concentrat provin din cultura organica controlata |
---|---|
Valori nutritionale per 100 g | Kj959 kcal227 grasimi48g acizi grasi saturati08g glucide43g zaharuri11g fibre19g proteine2g sare12g |
Magazine saleend_
Despre Biovegan
BIOVEGAN este un brand dedicat produselor cosmetice și de îngrijire personală, cunoscut pentru formulele sale organice și vegane.
Oferind soluții blânde și eficiente pentru îngrijirea pielii, brandul promovează un stil de viață sănătos și sustenabil.