Bautura de migdale UHT este bogata in grasimi nesaturate.
Inlocuirea grasimilor saturate cu grasimi nesaturate in dieta ajuta la mentinerea nivelului normal de colesterol din sange.
Continutul scazut de sodiu contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale.
Laptele de migdale ofera 30% din cantitatea zilnica recomandata, precum și 25% din cantitatea recomandata de vitamina D, reducand riscul aparitiei artritei si osteoporozei.
Laptele de migdale conține 50% din cantitatea zilnica recomandata de vitamina E, care contine proprietati antioxidante esentiale pentru sanatatea pielii, cum ar fi protejarea impotriva daunelor provocate de soare.
Continutul ridicat de vitamina B2 ajuta la protejarea celulelor impotriva oxidarii si la reducerea oboselii.
Laptele de migdale aduce organismului uman foarte multe beneficii:este un bun antioxidant, indice glicemic scazut si nu contine colesterol, lucru care il recomanda diabeticilor si persoanelor cu probleme de greutate.
datorita continutului ridicat de proteine, vitamine si minerale, laptele de migdale se rexomanda pentru intarirea organismului in general si in tratamentul anemiei, in special.
nu contine lactoza si nici gluten, asadar poate fi consumat si de persoanele care au alergie la proteina din laptele de vaca sau cei care sufera de boala celiaca.
un pahar de lapte de migdale are numai aproximativ 60 de calorii, deci reprezinta un aliment potrivit pentru cei care incearca sa isi mentina greutatea sau sa slabeasca.
contine fosfor, cu rol in consolidarea oaselor si a dintilor.
proteinele din compozitie au si un rol important in arderea grasimilor.
Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc.
Magazine 140