Biselul poate fi preparat cu fructe proaspete sau diluat (după dorință) și folosit ca băutură.
Metoda de preparare: Se toarnă 180 ml de apă clocotită peste conținutul pungii (30 g) și se amestecă bine timp de aproximativ un minut.
Se consumă imediat după preparare.
Valoare nutrițională În 100 g de produs vracValoare energetică - 1659 kJ/390 caloriiGrăsimi - 0 gdin care acizi grași saturați - 0 gGlucide - 97 gdin care zaharuri - 59 gProteine - 06 gSare - 0 gVitamina C: 12 mg (15%)**** Valoarea zilnică de referință pentru aportul zilnic de vitamina C (pentru un adult)Condiții de păstrare recomandate: A se păstra într-un loc uscat.
A se proteja de lumină.
Ingrediente: zahăr* amidon de cartofi* pudră de sfeclă roșie* aromă naturală de cireșe acid: acid malic acid ascorbic (vitamina C).
(*ingrediente certificate organic BIO).
Informatii produs
Preparare | Se toarna 180 ml de apa clocotita peste continutul pungii (30 g) si se amesteca bine timp de aproximativ un minut |
---|---|
C | 12 mg (15) |
C (pentru un adult)conditii de pastrare recomandate | A se pastra intrun loc uscat |
Ingrediente | Zahar amidon de cartofi pudra de sfecla rosie aroma naturala de cirese acidacid malic acid ascorbic (vitamina |
Magazine dulciuri și gustări