Descriere - Drojdia inactiva se numara printre alimentele cu cel mai ridicat continut de vitamine din grupul B.
- Veganii o folosesc pentru aportul de Vitamina B12, dar si pentru gustul sau.
- Drojdia sub forma de fulgi are un gust ce aduce usor a branza atunci cand este presarata pe salate.
Proprietati - Fulgii de drojdie inactiva furnizeaza organismului numerosi nutrienti valorosi, vitamine, minerale si aminoacizi.
- Acest produs este adesea numit parmezan vegan sau potentiator natural al aromei.
- De fapt, proprietatile sale contribuie la sublinierea gustului multor feluri de mancare.
Continut - O punga contine 125 g fulgi de drojdie inactiva, produs natural.
- Ingrediente: 100% fulgi de drojdie inactiva.
- Valori nutritionale/100g: Energie: 14470Kj/ 343Kcal, Grasimi: 4.
18g din care saturate 0.
58g, Carbohidrati: 19.
90g din care zaharuri 0.
1g, Proteine: 48.
10g, Fibre: 17.
2g, Saruri: 0.
Utilizare - Puteti adauga fulgi de drojdie in apa, lapte, cereale la micul dejun.
- Ii puteti folosi si in prajituri sau alte preparate culinare precum pizza, de exemp?lu.
- Pot fi adaugati la smoothies, iaurt, salate etc.
Informatii produs
Ingrediente | 100 fulgi de drojdie inactiva |
---|---|
Valori nutritionale/100g | Energie14470kj 343kcal |
Grasimi | 418g din care saturate 058g |
Carbohidrati | 1990g din care zaharuri 01g |
Proteine | 4810g |
Fibre | 172g |
Saruri | 0064g |
Magazine tva9