Ferment probiotic pentru kefir lacto pro bio 15g My.yo
My.yo

Ferment probiotic pentru kefir lacto pro bio 15g My.yo

Vezi magazinul Obio
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi

Ferment probiotic pentru chefir LACTO PRO bio 15g My.

Yo -3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de chefir- Foarte activ si plin de viata.

Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct fiert, lapte fara lactoza) si lapte de soia.

Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.

Sarac in calorii, grasimi si colesterol.

Fara aditivi artificiali sau de origine animala.

Bautura de chefir 100% preparata natural.

Chefirul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile.

Ingrediente: maltodextrina* (95%), tulpini de specii Lactococcus lactis, Leuconostoc, Streptococcus Thermophilus, Kluyveromyces marxianus si probiotic LA-5® Timp de maturare: 24 de ore la aproximativ 22-28 ° C Mod de preparare: adaugati 1 pliculet la 1 litru de lapte si lasati la maturat cel putin 24 de ore la o temperatura de 22-28 grade Celsius.

Puteti re-utiliza de inca 4 ori chefirul.

In primele 3 zile, din chefirul facut, puteti lua 150ml si pune intr-un litru de lapte, reluati procesul.

Informatii nutritionale / per 100g produs uscat: Energie 1615kJ/386kcal Grasime 0g din care acizi grasi saturati 0g Fabricat in Germania Produs certificat bio.

54.80 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

BioLaptele de vaca (lapte pasteurizat
IngredienteMaltodextrina (95) tulpini de specii
Timp de maturare24 de ore la aproximativ 2228
Mod de preparareAdaugati 1 pliculet la 1 litru de lapte si lasati la maturat cel putin 24 de ore la o temperatura de 2228 grade
Informatii nutritionale / per 100g produs uscatEnergie 1615kj386kcal

Magazine bauturi

Clientii au cumparat si
Ferment probiotic pentru kefir lacto pro bio 15g My.yo

Ferment probiotic pentru kefir lacto pro bio 15g My.yo

54.80 Lei

Categorii My.yo

Branduri bauturi