Făină de migdale ecologică fără gluten, 250g | Golden Flavours Datorită conţinutului scăzut de carbohidraţi, făina de migdale este ideală pentru persoanele care urmăresc o dietă cu nivel redus de carbohidraţi.
Aceasta este o făină fără gluten, cu un indice glicemic scăzut.
Făina de migdale are aceleaşi proprietăţi ca şi sâmburii şi anume: constituie o sursă naturală de fibre, proteine și grăsimi.
Ingrediente 100% făină de migdale, albită**provenită din agricultură ecologică Alergeni: Produsul conține migdale.
Produsul poate conține urme de nuci și/sau arahide.
Vegan | Fără Gluten | Fără aditivi | Fără OMG Informații nutriționale/100g Energie.
616kcal/2457kJGrăsimi.
53gdin care grăsimi saturate.
4gCarbohidrați.
8gdin care zaharuri.
6gProteine.
21gFibre.
9gSare.
05g Mod de utilizare Făina de migdale are un gust deosebit, poate fi folosită pentru prepararea unor deserturi şi dulciuri delicioase.
Ideală pentru copt, se poate utiliza pe scară largă pentru produse de panificaţie.
Se poate amesteca cu alte făinuri.
Mod de păstrare A se păstra în ambalajul închis, la loc uscat, întunecat şi răcoros.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
Ţară de origine: ItaliaGramaj: 250gProducător: Golden Flavours.
Informatii produs
Anume | Constituie o sursa naturala de fibre proteine si grasimi |
---|---|
Alergeni | Produsul contine migdale |
Tara de origine | Italiagramaj250gproducatorgolden |
Magazine alimente
Despre Golden Flavours
Golden Flavours este un brand specializat în producerea de condimente și amestecuri de arome, cunoscut pentru calitatea ingredientelor sale naturale și procesul atent de selecție.
Produsele Golden Flavours sunt destinate celor care doresc să îmbunătățească gustul mâncărurilor prin utilizarea unor condimente de calitate superioară, fără aditivi sau conservanți artificiali.
Gama sa include ierburi, condimente măcinate, amestecuri exotice și ingrediente esențiale pentru preparatele internaționale.
Golden Flavours este apreciat de bucătarii profesioniști și amatori deopotrivă pentru intensitatea aromelor și capacitatea de a transforma orice preparat culinar într-o experiență gastronomică deosebită.