Faina de konjac 100g, Naturmind Konjac este o planta folosita des in Asia in diverse preparate culinare.
Se foloseste radacina plantei pentru uz alimentar.
Este foarte bogata in fibre solubile in apa, absorbind multa apa.
De aceea este recomandat sa se consume multa apa daca se consuma preparate din konjac.
In bucataria orientala este folosita pe post de gelifiant si agent de ingrosare in sosuri, mancaruri, pudinci, etc.
Faina de konjac este foarte saraca in carbohidrati, 100g de faina avand doar 4 grame de carbohidrati.
Din acest motiv este folosita in diverse diete in care e nevoie de un regim sarac in carbohidrati.
Faina se poate folosi si in preparate de patiserie si brutarie, ca substitut partial in procent mic la faina alba.
Atentie cand o folositi ca substitut la faina alba, datorita faptului ca absoarbe multa apa, verificati aluatul sa nu fie prea uscat.
Ingrediente: faina de konjac.
Valori nutritionale/100g: Energie: 750 Kj/ 179 Kcal Grasimi: 0g din care saturate 0g Carbohidrati: 4.
1g din care zaharuri 2.
9g Proteine: 0.
9g Saruri: 0.
125g Tara de origine: China 100g.
Informatii produs
Ingrediente | Faina de konjac |
---|---|
Valori nutritionale/100g | Energie750 |
Grasimi | 0g din care saturate 0g |
Carbohidrati | 41g din care zaharuri 29g |
Proteine | 09g |
Saruri | 0125g |
Tara de origine | China 100g |
Magazine faina
Despre Naturmind
NATURMIND este un brand dedicat suplimentelor alimentare și produselor din categoria wellness, care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat.
Produsele NATURMIND sunt formulate din ingrediente naturale, fiind ideale pentru cei care doresc să își îmbunătățească sănătatea și performanțele fizice printr-o alimentație echilibrată și suplimente de calitate.