Faina de konjac 100g NaturmindKonjac este o planta folosita des in Asia in diverse preparate culinare.
Se foloseste radacina plantei pentru uz alimentar.
Este foarte bogata in fibre solubile in apa absorbind multa apa.
De aceea este recomandat sa se consume multa apa daca se consuma preparate din konjac.
In bucataria orientala este folosita pe post de gelifiant si agent de ingrosare in sosuri mancaruri pudinci etc.
Faina de konjac este foarte saraca in carbohidrati 100g de faina avand doar 4 grame de carbohidrati.
Din acest motiv este folosita in diverse diete in care e nevoie de un regim sarac in carbohidrati.
Faina se poate folosi si in preparate de patiserie si brutarie ca substitut partial in procent mic la faina alba.
Atentie cand o folositi ca substitut la faina alba datorita faptului ca absoarbe multa apa verificati aluatul sa nu fie prea uscat.
Ingrediente: faina de konjac.
Valori nutritionale/100g: Energie: 750 Kj/ 179 KcalGrasimi: 0g din care saturate 0gCarbohidrati: 4.
1g din care zaharuri 2.
9gProteine: 0.
9gSaruri: 0.
125gTara de origine: China100g.
Informatii produs
Uscat.ingrediente | Faina de konjacvalori nutritionale100genergie750 |
---|---|
Kcalgrasimi | 0g din care saturate 0gcarbohidrati41g din care zaharuri 29gproteine09gsaruri0125gtara de originechina100g |
Magazine produse de panificație