Ceaiul de maces - un adevarat depozit de vitamina C si o sursa importanta de antioxidanti - contine substante biologic active cu valoare nutritiva deosebita pentru organismul uman.
Datorita continutului ridicat in vitamina C si acid dehidroascorbic, ceaiul de maces joaca un rol important in procesele de oxidoreducere, in respiratia celulara, de incetinire a proceselor de degenerare tisulara datorita actiunii nocive a radicalilor liberi; prin prezenta în special a vitaminei P contribuie la mentinerea normala a permeabilitatii si elasticitatii capilarelor, mareste rezistenta acestora si duce la normalizarea circulatiei sanguine.
Bogatia de substante bioactive antioxidante, actiunea de potentare antivirala a interferonului il face deosebit de eficace pentru stimularea imunitatii.
Compozitie:pulbere din fructe de maces - 0.
75gpulbere din frunze si flori de maces - 0.
75gEfecte:suprasolicitare fizicaefort intelectualanxietatenevrozaconvalescenta dupa boli infectioaseracelifebrastimuleaza pofta de mancarecreste rezistenta organismuluiAdministrare:Prin infuzare din 1-2 plicuri x 1.
5 g la 250 ml apa fierbinte timp de 10-15 minute.
Se foloseste sub forma de infuzie calda sau rece, indulcita, de 2-3 ori pe zi sau ori de cate ori este nevoie, in cure de lunga durata; este benefic in special primavara si în sezonul rece.
Informatii produs
Imunitatii.compozitie | Pulbere din fructe de maces 075gpulbere din frunze si flori de maces 075gefectesuprasolicitare fizicaefort intelectualanxietatenevrozaconvalescenta dupa boli infectioaseracelifebrastimuleaza pofta de mancarecreste rezistenta organismuluiadministrareprin infuzare din 12 plicuri x 15 g la 250 ml apa fierbinte timp de 1015 minutese foloseste sub forma de infuzie calda sau rece indulcita de 23 ori pe zi sau ori de cate ori este nevoie in cure de lunga durata |
---|
Magazine 139